True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

17-04-2024


Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Jimmy Dijk, Xander Koolman en Marco Blanker over commerciële huisartspraktijken. * Gregory Sedoc, Chelsey Heijnen en Bregje & Noortje de Bouwer over de Olympische Spelen. * Sebastiaan Quekel en Victor Schildkamp over de start van de Weiteveen-zaak.



Mirakel n°71
Mirakel n°71: Afl. 2

Nathalie, Lieve en Gustave zoeken een mirakel. Ze doorkruisen Frankrijk in een cabrio en voorin de auto voelt Nathalie zich vrij en kan ze de wereld aan, tot de harde realiteit toeslaat en ze de confrontatie met haar ziekte niet kan ontlopen. Gelukkig zijn Lieve en Gustave er om haar te steunen. Nathalie volgt een stiltemeditatie in een boeddhistisch klooster en ontmoet zuster Bernadette Moriau, aan wie het 70e mirakel van Lourdes zich voltrok. Ze praat met neurowetenschapper Michiel van Elk over het effect van spirituele ervaringen in ons brein en komt oog in oog te staan met het intacte lichaam van 'de zieneres van Lourdes'.



3Doc
3Doc: Afl. 1

Als Coos 25 jaar geleden, hij is dan 13, met zijn vrienden zit te blowen aan de rand van een kanaal, gaat hij out en komt even later bij met een colafles in z'n kont. Grapje van z'n vrienden. Het incident tekent z'n leven, omdat het hem jarenlang blijft achtervolgen. Waarom hebben zijn vrienden dat gedaan? Coos, nu 38, wil deze zwarte bladzijde uit z'n geschiedenis kunnen omslaan en dat doet hij door zijn vrienden van toen te confronteren met zijn pijn.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 68 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 april, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Spoorloos
Spoorloos: Afl. 5

Diana is nog maar twee jaar oud als haar moeder sterft. Vader blijft achter met drie jonge kinderen en hertrouwt met een weduwe die al vijf kinderen heeft. Er wordt nog een dochter geboren. Diana groeit daardoor op in een groot gezin. Ze is zelf al moeder van een volwassen dochter als ze erachter komt dat haar vader, die dan al overleden is, helemaal niet haar biologische vader is. Ze doet navraag in de familie, maar niemand heeft ooit iets gezien of gehoord. Hoe vind je een vader zonder enig aanknopingspunt? Spoorloos duikt in de zaak en doet een uitgebreid DNA-onderzoek. De zoektocht brengt Diana verrassend genoeg naar Engeland.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De fiscale opsporingsdienst FIOD is een strafrechtelijk onderzoek begonnen naar mogelijk nieuw misbruik van toeslagen vanuit Bulgarije. Het onderzoek volgt op een reeks meldingen die de Dienst Toeslagen ontving van overheidsorganisaties. * Het onderwijs verkeert nog steeds in zwaar weer, zo constateert de Inspectie van het Onderwijs. Steeds meer leerlingen en studenten beheersen de basisvaardigheden niet. Ook ziet de Inspectie dat steeds meer havoleerlingen de overstap maken naar het mbo. We spreken met leerlingen en onderwijsexperts.* De bijna 83-jarige chef-dirigent Edo de Waart is per direct met pensioen gegaan.



Van de wereld
Van de wereld: Afl. 3

Het leven van Jovi (17) wordt geportretteerd. Hij heeft taaislijmziekte en zou daardoor maar kort leven. Door nieuwe medicatie is zijn levensverwachting aanzienlijk verhoogd. Na een avond stappen gaat het echter mis met (mogelijk vervuilde) xtc en komt hij alsnog heel jong te overlijden. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 15

Directeur van Teylers Museum Marc de Beyer verdiept zich in het Drents Museum in Assen in de wereld van de 88-jarige meester van het Spaans realisme Antonio Lopez. Hij kan jaren werken aan een schilderij. Voor zijn stadsgezichten van Madrid keert hij graag elk jaar rond dezelfde tijd terug naar dezelfde plek, waar hij verder schildert aan het doek, omdat het licht dan exact hetzelfde is. Zijn werkwijze is enorm gedetailleerd, niet alleen in zijn schilderijen, maar ook in zijn tekeningen en beeldhouwwerken.



Zussen
Zussen: Afl. 3

Nienke's afkomst blijft heel anders in elkaar te zitten dan zij dacht. Faya zoekt tevergeefs houvast bij haar zussen en vindt afleiding bij Mark Hendriks. Rolinde doet een verontrustende ontdekking over het eigendom van de boerderij en heeft niet door dat haar oma onder druk wordt gezet om de boerderij te verlaten.



Volle Zalen
Volle Zalen: Afl. 1

Sopraan Francis van Broekhuizen brengt met Cornald Maas een bezoek aan stadion De Kuip in Rotterdam, waar ze in 2015 samen met supporters de Feyenoord-opera vertolkte. Ze ontmoet twee diehard Feyenoorders, met wie ze sindsdien bevriend is. Opera populair maken onder gewone mensen is een van haar vele missies. Waarom wil ze dat zo graag? Samen met Maas bezoekt Van Broekhuizen De Nationale Opera & Ballet, waar ze vorig jaar glorieerde in de bewierookte opera Animal Farm. Had de geboren Haagse graag een internationale carrière gehad?



The Rookie
The Rookie

Na pleegouder te zijn geweest, heeft Bailey besloten dat ze een baby wil. Ze dwingt John hun beslissing om geen kinderen te krijgen te heroverwegen. Ondertussen ontdekken John en Celina een ontsnapte gevangene van wie ze vrezen dat deze uit is op wraak. Ze haasten zich om haar te vinden, voordat het te laat is.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

Viktor en Quirine zijn in Hengelo bij Dennis, Debora en dreumes Naomi. Als Debora zwanger is van Naomi krijgt ze een zwangerschapsvergiftiging waardoor ze 3,5 maand in het ziekenhuis ligt. Dennis, die gewend is dat Debora het huishouden doet, krijgt dan deze belangrijke taak op zijn bord. Dat gaat hem helaas een stuk minder goed af dan Debora en het huis is al snel een enorme troep. Als Naomi geboren is, gaat alle liefde en aandacht naar de baby en is er nog minder tijd voor opruimen. En met een baby komen er ook steeds meer spullen in het huis. Inmiddels is er een tweede kindje op komst. Door de rommel is daar alleen nog geen plek voor. Dennis en Debora weten niet waar ze moeten beginnen en hebben de hulp van Viktor en Quirine hard nodig.



Meiden Die Rijden
Meiden Die Rijden: Afl. 4

We ontmoeten Geet, een gepassioneerde transportvrouw, en ervaren haar aanstekelijke enthousiasme. Ook maken we kennis met nieuwkomer Steffani, die met haar vrachtwagen verschillende bouwmaterialen ter plaatse aflevert. En we rijden mee met de trotse Friese trucker Pieteke, die haar vrachtwagen, met een verse lading mest, over de Nederlandse wegen navigeert.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 78

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 19

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



First dates
First Dates: Afl. 25

Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor singles die op zoek zijn naar de ware. Leidt een eerste date tot een tweede? Wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 77

Midden in Den Bosch wonen Herman en Wietske boven een voormalig garagebedrijf. Het gepensioneerde stel geniet van hun klassieke Engelse interieur dat vol staat met antiek. * Vrienden Maarten, Daan en Igor hebben een plantaardige roomboter ontwikkeld: zonder zuivel en mét cacaoboter. Sharon brengt een bezoekje aan de mannen en maakt met hun plantaardige roomboter iets lekkers. * Boswachter Chris van Landschap Noord-Holland is al twintig jaar dagelijks aan het werk in het stokoude land van Eilandspolder. Hij probeert op alle mogelijke manieren zijn gebied zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor zijn grote liefde; de weidevogels.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 56

Jörgen Raymann zit aan de zijde van Sophie. * Na een steekproef van de Onderwijsinspectie blijkt dat steeds meer leerlingen de basisvaardigheden taal en rekenen onvoldoende beheersen. Te gast: demissionair minister Mariëlle Paul. * Het Drentse dorp Weiteveen werd vier maanden geleden opgeschrikt door een dubbele moord. Te gast: misdaadverslaggever Mick van Wely. * We blikken met zeilduo's Odile van Aanholt & Annette Duetz en Bart Lambriex & Floris van de Werken vooruit op de Olympische Spelen. * Over aandacht voor de gevolgen van online shaming met het lied Stukje van mij van Meau. Te gast: Meau en docent Mary Zwienenberg. En Meau treedt op.



FORMULA 1
FORMULA 1: What Alonso's Aston Martin Deal Means For The 2025 F1 Driver Market

With Fernando Alonso confirmed to be racing for Aston Martin in 2025 and beyond on a new multi-year deal, what does this mean for the rest of the F1 grid? We investigate all the permutations and rumours, with drivers like Carlos Sainz, Max Verstappen, Sergio Perez, Sebastian Vettel and more all linked with various different seats. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 108

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Michael ziet meer dan genoeg potentie in zijn date Esperanza, maar Esperanza lijkt op haar beurt iets minder onder de indruk van Michael. Marry ziet bij Chris vooral trekjes waar ze niet blij van wordt en door die stress loopt hij ook nog eens harder van stapel dan Marry prettig vindt.





FORMULA 1
FORMULA 1: Steering Struggles For Maldonado 😅

In 2014, Pastor Maldonado faced some steering issues in FP1 when trying to change the knobs on his steering wheel… For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Het klokhuis
Het Klokhuis: Bij het werk van een treinmachinist komt heel wat kijken. Janouk gaat op pad met trein

In je eentje achter het stuur van een machine met honderden mensen achterin. Bij het werk van een treinmachinist komt heel wat kijken. Janouk gaat op pad met treinmachinist Abdu. In de simulator mag ze ook zelf een stukje rijden. In een sketch voorkomt een amateurtreinbestuurder een groot ongeluk.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Frans Miggelbrink en Willem te Molder gaan op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. Als bijbaantje past Uulke Wietsma tijdens de schoolpauze op de kinderen op het schoolplein. Bert uit Uchgelen speelt dagelijks op zijn keyboard en zet het op YouTube. Dansen met jongeren die een beperking hebben, vrijwilligers Joli en Marieke doen het met plezier.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 28

Juvat Westendorp en Tim Senders nemen het op tegen Sophie Bouqet en Noël van Kleef.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 92

Van bedreiging een uitdaging maken: Nederlandse boeren verbouwen exotische gewassen door klimaatverandering * Wat kunnen we leren van het onderwijssysteem in Estland? * Oorlog Israël-Gaza verdeelt GL-PvdA * Extreme regenval in Dubai door klimaatmanipulatie



FORMULA 1
FORMULA 1: Two Cars, One Corner... Verstappen 💥 Vettel

Relive this classic moment in China as Max Verstappen locked up and collided into Sebastian Vettel on the hairpin in 2018. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 77

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Enzo Knol en Jan Roos boos op elkaar & Don de Jong in grote problemen: 'Geld is op en h

Dennis Schouten en Jan Roos schrokken van een Enzo Knol. Hij werd boos op RoddelPraat nadat wij bekend maakte dat hij al papa was geworden. Don de Jong zit in grote problemen, zijn geld is op en hij heeft zijn huis te koop gezet. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier onze koningsdag kleding: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

In Leusden dreigt een bouwkraan op een aantal woningen te vallen. En de commerciële huisartsenorganisatie Co-Med kent ernstige tekortkomingen waardoor de veiligheid van de patiënten in gevaar komt.



Gio
Gio: HIJ HEEFT EEN GLOEDNIEUWE AUTO GEWONNEN! DIT IS DIK🔥

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Zhou Guanyu: China’s Hero Making History At Home

20 years since his infatuation with Formula 1 began at China’s first race in 2004, Zhou Guanyu will race in front of his home fans for the first time as an F1 driver at the Chinese Grand Prix. Zhou tells Tom Clarkson what racing in Shanghai will look like through his eyes; from his helmet design and sold-out grandstand, to the reaction he’s expecting on his first lap of the track and what it would mean to score his first points of the season in the city he was born in. The Sauber driver also talks about what impact his success has had on motorsport culture in China, his crash at Silverstone in 2022, the documentary being made about his journey to F1, his passion for fashion, uncertainty over his future in the sport with no seat confirmed for 2025 yet, and much more. 02:02 – Zhou’s ‘goosebumps’ for first home race 12:17 – Busy Shanghai schedule 21:43 – passion for fashion 24:01 – Special Olympics 27:57 – Silverstone 2022 crash 32:53 – His best F1 race so far? 44:39 – Zhou’s future 51:06 – Quickfire questions For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Chinese Grand Prix Post-Race Show

Join us for the wrap-up of the 2024 Chinese Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier Follow F1®: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier #F1 #ChineseGP



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 9

De voorbereidingen van de bruiloft van Rose en Atticus zijn in volle gang. Edith is dolgelukkig nu ze Marigold aan haar zijde heeft. Cora vraagt zich af hoe lang het zal duren voor Robert achter de waarheid zal komen.





FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Chinese Grand Prix Build-Up

Watch us LIVE as we catch up with the drivers before the 2024 Chinese Grand Prix race! For more F1® videos, visit Klik hier Follow F1®: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier #F1 #JapaneseGP



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 75

Josine Droogendijk praat ons bij over het staatsbezoek van het Spaanse koningspaar aan Nederland. * We bellen met Saskia Belleman over de inleidende zitting in de dubbele moordzaak in het Drentse Weiteveen. * Leo Blokhuis is te zien in zowel Popquiz Oranje als Blokhuizen Extra. Hij blikt vooruit. * Het is de Dag van de Kinderarmoede. Maaike Martens neemt de luisteraar mee in de wereld van kinderarmoede en hoe het is om op te groeien in armoedestress in de podcast Nooit een Kwartje? * Michal Citroen deed jarenlang onderzoek naar de Tweede Wereldoorlog en verzamelde onderduikverhalen. Al haar bevindingen deelt ze in het boek Een adres.



Vita Cleo
ROMANTISCH WEEKEND IN ANTWERPEN | VITA CLEO VLOG #161

In deze video hebben we eindelijk een nieuwe kast voor in de woonkamer gevonden en ik heb samen met Ro een romantisch weekend (zonder Louis) in Antwerpen. Greenchef kortingscode: CHEFVITA Linkje: Klik hier deze video zit een betaalde samenwerking met Greenchef. Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



AFC Ajax
AFC Ajax: MIDO IS BACK 🇪🇬 | 'I promise I'll be better than Zlatan' 😏

Een weerzien met een oude bekende in de Johan Cruijff ArenA. Achmed Hossam, ofwel Mido, is met zijn gezin op vakantie in Amsterdam. De Egyptenaar kwam aan het begin van deze eeuw naar Amsterdam en maakte in slechts anderhalf seizoen op en buiten het veld een verpletterende indruk achter. Mido speelde in die tijd onder coach Ronald Koeman samen met zijn goede vriend Andy van der Meyde, en ging de concurrentiestrijd aan met Zlatan Ibrahimovic. Tijd om herinneringen op te halen met deze ‘Egyptische prins’. #mido ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 75

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



EnzoKnol
EnzoKnol: MYRON MAAKT MIJ ALTIJD AAN HET LACHEN! ❤️ #3900

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



vThorben
vThorben: Huis Gevonden Van Jessy Zijn FAN! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Huis Gevonden Van Jessy Zijn FAN! (Bloemburg) @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: DAT IS NIET MIJN BUURMAN! - IK WORD EEN BEWAKER || Let's Play Wednesday

Ik krijg een nieuwe baan als bewaker van een groot gebouw. Alle bezoekers moeten gecheckt worden, maar niet iedereen vertelt de waarheid. Wij moeten onderzoeken wie de nepperds zijn en ze meteen wegsturen! Spot jij de kloons? 𝘽𝙀𝙎𝙏𝙀𝙇 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Van Arm Naar Rijk Naar Super Rijk! (Roblox)

Van Arm Naar Rijk Naar Super Rijk! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library





Feyenoord
Feyenoord: GOAL OF THE M💥NTH #Paixão

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Feyenoord
Highlights Ajax - Feyenoord V1 | TOTO KNVB Beker | 2023-2024

Voor Feyenoord V1 zit het bekertoernooi erop. Na overwinningen op ADO Den Haag en FC Twente was Ajax dinsdagavond in de halve finale na verlenging met 2-1 te sterk. Het Feyenoord-doelpunt werd gemaakt door Ella Van Kerkhoven. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier







MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 73

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen, directeur politieke zaken HCSS Han ten Broeke en royaltyverslaggever AD Jeroen Schmale. Met hen gaan we het hebben over de formatie, over de aanstaande Europese top en over de rol van prinses Amalia tijdens het Spaanse staatsbezoek.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Kwame Quansah: Voorop in de strijd | Heracles TV Special

Kwame Quansah werd door Ajax als spits naar Nederland gehaald. De Ghanees vertrok in 2004 naar Heracles Almelo waar hij furore maakte als verdedigende middenvelder. Quansah speelde in totaal 10 seizoenen en 297 duels in het zwart-wit en groeide uit tot een publiekslieveling in Almelo. Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 21

Buurman Ron heeft heel de moestuin van Fenna omgespit voor het vinden van haar ring. Maar was die ring eigenlijk wel weg? Er wordt een ketting van papier gemaakt, een letter-ketting-spel gespeeld en uitgelegd hoe kristallen ontstaan.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: ONZE EiGEN PRiVE CAMPiNG WEER OPENEN! | Bellinga Vlog #3136

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 107

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



Michael Moore
Eve of Destruction | Ep. 313 Rumble with Michael Moore podcast (Originally aired 4/14/24)

In this episode of his podcast, Michael Moore takes a look back on what happened on this day in history. He also won’t let up on reminding Biden that he (Biden) is going to be personally responsible for putting Trump back in the White House. For more of Michael's work, subscribe to his Substack at MichaelMoore.com ******************** Music in today's episode: "⁠Eve Of Destruction⁠" — Barry McGuire Klik hier episode of Rumble with Michael Moore is brought to you by Shopify. Sign up for a one-dollar-per-month trial period at Klik hier [all lowercase] and get full access to Shopify’s entire suite of features. ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com Send in a voice message: Klik hier



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 77

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Ziggo Sport voetbal