True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

31-01-2024


Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Hester Zitvast, Marnix van der Leest, Kees Stolze en Anneke Waanders over de vergrijzing. * Mark Koster over media-ondernemer Christian Van Thillo. * Frietbakkers Franky en Coen nodigen Mona Keijzer uit om mee te gaan naar Oekraïne. * Reinier van Dantzig en Dennis de Vries willen de stijgende huurprijzen aan banden leggen. * Thomas van Groningen over de formatie.



De Wereld in Ter Apel
De Wereld in Ter Apel: Afl. 4

De Tweede Kamerverkiezingen zorgen voor een politieke aardverschuiving die ook in Ter Apel voelbaar is. We zien hoe de medewerkers van de IND en het COA niet langer kunnen voorkomen dat asielzoekers maandenlang op de vloer van de wachtkamers van de IND moeten slapen. Op de grens van Servië en Hongarije vertellen Syrische migranten hoe ze door de Hongaarse politie zijn mishandeld en tegen hun zin zijn teruggestuurd naar Servië. Een Syrische vader, die met zijn zoontje van de verdrinkingsdood werd gered op de Middellandse Zee, spreekt bij aankomst in Italië zijn droom uit voor de toekomst van zijn kinderen.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 7

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 13 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 31 januari, 21:33 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Regeringsleiders komen vanavond samen om te spreken over een steunpakket aan Oekraïne. Tegelijkertijd is er onenigheid in Oekraïne tussen president Zelensky en de opperbevelhebber van de krijgsmacht. We schakelen met verslaggever Gert-Jan Dennekamp in Oekraïne. * Het doorknippen van de tongriem of het lipbandje gebeurt steeds vaker bij baby's. Kinderartsen vinden dit bijna altijd onnodig en waarschuwen voor medische risico's. * In maart zijn er verkiezingen in Rusland. Politicus Boris Nadjezdin heeft 105.000 handtekeningen ingeleverd bij de kiescommissie, genoeg om deel te nemen aan de presidentsverkiezingen. Nieuwsuur sprak hem in Moskou.



Je Zal Het Maar Hebben
Je Zal Het Maar Hebben: Afl. 1

Emma ontmoet Masker (23). Zij noemen zichzelf het Masker-systeem omdat ze, door een trauma, met meer dan twintig personen zijn. Emma ervaart hoe dat is om met zoveel persoonlijkheden te leven. Seb (16) ziet heel slecht omdat de spieren naar zijn ogen niet goed functioneren, maar dit houdt hem niet tegen. Samen met zijn hond Hinde stapt hij vrolijk door het leven en het lukt hem ook om op heel hoog niveau te judoën.



DNA Onbekend
DNA Onbekend: Afl. 4

Frans groeide op in Roermond met acht broers en zussen, maar in de familie gaat nu het gerucht dat één van die zussen niet echt familie was. Zij zou als baby zijn verwisseld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Frans wil nu duidelijkheid. Was zijn zus Kitty wel of geen biologische familie? Toen Monique werd geboren, was haar moeder officieel nog getrouwd met Gerrit maar ze had al wel een nieuwe liefde gevonden in Piet. Monique is er altijd vanuit gegaan dat deze Piet haar vader was en haar moeder heeft dat ook altijd beaamd. Nu zijn er toch aanwijzingen dat Gerrit haar biologische vader is. Monique wil duidelijkheid; is het Piet of is het Gerrit?



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 4

In het Dordrechts Museum tonen dertig hedendaagse kunstenaars hun visie op de liefde. Directeur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts bekijkt de uitbundige en veelzijdige werken die gaan over lust tot moederliefde, liefdesverdriet tot erotiek. Met grote namen als Marlene Dumas en Tracey Emin, en als inspiratiebron een schilderij van Ary Scheffer uit 1850: De Hemelse en Aardse Liefde.



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Meta en Eugène wonen in een prachtige villa in Laren. Eugene is succesvol copywriter en de man achter de befaamde rode DIRK-tas en 'Bob jij, of Bob ik?-campagne. Meta is psycholoog en auteur van het boek 'Ik moet toch ook mijn klootzakje kwijt'. De twee genieten van het goede leven, zo ook in hun onderkomen in Barcelona. In het Zeeuwse Borssele verloopt het leven van alleenstaande moeder Petra veel minder soepel. Ruim twee jaar geleden krijgt Petra een hersenbloeding en moet ze haar werkzaamheden neerleggen. Inmiddels is Petra met behulp van de gemeente aan het kijken op welke manier ze haar werkzaamheden weer vorm kan geven. Vanwege hun krappe budget moet er op alles gelet worden. Het altijd nee moeten zeggen tegen haar kinderen valt Petra zwaar. Hoe gaat het Gooi bevallen voor Petra en Amber? En kunnen Meta en Eug zich redden met een budget wat een fractie is van wat ze normaal te besteden hebben?



De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld
De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld: Afl. 1

In het noorden van Argentinië ligt, diep verscholen in het Andes gebergte, de regio Jujuy. Deze arme en onherbergzame streek staat bekend om de intensieve mijnbouw. Het is, van oudsher, het grondgebied van de Ocloyas indianen. De Haagse politicus Richard de Mos en presentatrice Nadia Palesa Poeschmann staan voor de opgave om dit woeste niemandsland te doorkruisen. Vanuit de hoofdstad San Salvador de Jujuy reizen de twee door de Andes over het grondgebied van de inheemse bevolking. Over smalle bergpaden en langs diepe ravijnen hopen zij te finishen bij het 'Kruis van de Doden' het heilige der heiligen van de oude Ocloyas indianen.



Het verhaal van Nederland
Het verhaal van Nederland: Een reis door de geschiedenis die laat zien wie de Oranjes zijn en hoe he

Daan Schuurmans vertelt over het ontstaan van de Oranje-dynastie. Door het huwelijk van graaf Engelbrecht van Nassau met de Nederlandse Johanna van Polanen zet de Duitse familie Nassau voor het eerst voet op Nederlandse bodem. Ruim een eeuw later krijgt nazaat Willem dankzij een erfenis de titel Prins van Oranje. Deze Willem van Oranje-Nassau wil zijn positie versterken door met de protestantse Anna van Saksen te trouwen. Maar dat brengt hem in grote problemen met zijn heerser, de Spaanse koning Filips de Tweede.



Close Up
Close Up: Afl. 6

Architect Herman Hertzberger is op 90-jarige leeftijd nog altijd actief. Zijn meest iconische gebouw, 'Centraal Beheer' in Apeldoorn uit 1972, was de afgelopen jaren in handen van een projectontwikkelaar. Het moest van verlaten kantoorgebouw transformeren tot een hedendaagse, duurzame plek voor wonen. Dat betekent een belangrijke proef op som voor Hertzberger, want hij ontwierp het gebouw in de jaren 70 al met het idee dat het qua functie flexibel moest zijn. Het moeizame proces laat zien hoe de huidige ultracommerciële tijdgeest, waarbij iedere vierkante meter winstgevend moet zijn, botst met Hertzbergers sociale idealen uit de jaren 70.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 22

In Eesergroen wonen Erik en Ina gelukkig samen in een oude boerenschuur. De oude jeugdliefdes vielen na bijna dertig jaar opnieuw voor elkaar en genieten nu van de landelijke rust, ruimte en hun eigenzinnige interieur. Een huis vol liefde en creativiteit. * Chef-kok Leon Mazairac maakt een klassieker uit Monaco: een salade monégasque. Daarbij maakt hij een lamsfilet in kruidenkorst. * Op het strand van Wijk aan Zee vindt biologisch jutter Wilbert bijna dagelijks de meest mooie, bijzondere schelpen. En na een harde noordwestenwind ligt het strand bezaaid met zeesterren en zee-egels, voor Wilbert de topdagen langs de vloedlijn.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 3

Heleen van Royen zit aan Sophies zijde. * Het OM eist drie keer levenslang tegen de vermeende schutter, de moordmakelaar en de bestuurder van de vluchtauto in de moordzaak-Peter R. de Vries. We bespreken de totstandkoming van deze strafeis met hoofdofficier Amsterdam René de Beukelaer en Annemiek van Spanje, advocaat van de nabestaanden van Peter R. de Vries. * 14% van de jonge vrouwen laat de pil links liggen en slaat de natuurlijke weg in. Content creator Lise van Wijk is er daar een van, en schuift samen met seksuologe Belle Barbé en gynaecoloog Carla van der Wijden aan over de drijfveer achter die opmars van natuurlijke anticonceptie.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 31

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Sijbren en Emma zitten na vierentwintig uur vol in elkaars friendzone. Yasmin en Michael matchen bijna op alles, maar het ene verschil is meteen wel heel groot. Gelukkig is er genoeg aantrekkingskracht om daar niet te lang bij stil te staan.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4672

Wist je dat veel mensen in Nederland elkaar vroeger helemaal niet konden verstaan? In iedere regio had je een andere streektaal, met eigen woorden en klanken. Dat noem je een dialect. Pas toen het reizen makkelijker werd en Nederland een onafhankelijk land werd, groeide de behoefte aan één taal: het Standaardnederlands. Maar, wat is er met die dialecten gebeurd? Serah gaat langs bij kinderen uit groep 8 in Limburg en bij de zussen Fenne en Imke uit Twente. Ridder William zoekt een nieuwe voice-over, het liefst eentje met een leuk dialect.



Vitesse
Vitesse: CLUBCAM | Mexx Meerd𝗜𝗡k 🫵

Een kijkje achter de schermen bij de transfer van Mexx Meerdink. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Van Rossem vertelt kijken we met Maarten terug op belangrijke thema's. In deze aflevering praat hij over artikel 12. De aflevering van Roeg! is deze keer ijskoud. Het ijs is ellendig voor de vogels die op zoek zijn naar open water.



Vitesse
Vitesse: INTERVIEW | Mexx Meerd𝗜𝗡k 🫵

Vitesse huurt aanvaller Mexx Meerdink (20) tot aan het einde van dit seizoen van AZ. Het talent uit Alkmaar sluit deze week direct aan bij de selectie van Edward Sturing. Bekijk hier het eerste interview met de aanvaller. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



De Faker
De Faker: Afl. 18

Dzifa Kusenuh gaat langs bij de familie Van Gent in Santpoort-Zuid. Weet Dzifa er met de winst vandoor te gaan?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 26

Helft van Oekraïense nieuwkomers in Nederland is nu man en komt om hier te werken * Flakka zorgt voor grote problemen, burgemeesters willen snel verbod op designerdrug * Kleine bedrijfsruimten moeten plaatsmaken voor woningbouw: waar moeten mkb'ers heen? * Is de pil op z'n retour? Een op de zeven jonge vrouwen maakt gebruik van 'natuurlijke' anticonceptie



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 22

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Stip it
Stip it: Afl. 3

Door de pestbril (VR) op te zetten ervaren zangeres, actrice en presentatrice Stefania Liberakakis en een groep kinderen hoe het voelt om gepest te worden. Anne-Mar neemt ze mee in het verhaal van Samantha. Zij wordt al zo lang ze zich kan herinneren gepest. Daardoor is een heel onzeker en voelt ze zich heel erg alleen. Als verassing is Samantha ook zelf aanwezig, zodat er vragen aan haar gesteld kunnen worden. Is het pesten inmiddels gestopt?



RoddelPraat
RoddelPraat: Meisje vernedert jarige Jan Roos: 'Pak me dan' & Jade Anna gedumpt door Kenneth Taylor

Jan Roos is deze week jarig geworden en dat kon Dennis Schouten natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Hij regelde een prachtig meisje met een taart. Jade Anna is helaas gedumpt door Ajax speler Kenneth Taylor Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier onze nieuwe webshop: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Staat's schuld - Tom van Lamoen (trailer)

Nieuwe programma Café Weltschmerz staat's schuld: Welkom, welkom. Welkom bij Staatsschuld, een gloednieuwe serie waar we het gaan hebben over de meest saaie onderwerpen. We gaan het hebben over geld, filosofie, economie. Al die onderwerpen waar we eigenlijk helemaal niet mee bezig willen zijn in ons dagelijks leven. Maar ja, het is helaas harder nodig dan ooit. We gaan het hebben over de onderdrukking van het huidig systeem en we gaan het ook hebben over de oplossingen natuurlijk. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

De nasleep van de zware explosie in Rotterdam: familieleden hebben een lichaamsdeel van een vermiste gevonden tussen het puin. En tegen drie verdachten van de moord op Peter R. de Vries is levenslang geëist.



Brugklas
Brugklas: Yuna neemt haar nieuwe tablet mee naar school en schrikt zich rot als opeens haar tas met

Yuna neemt haar nieuwe tablet mee naar school en schrikt zich rot als opeens haar tas met inhoud weg is. Haar hele leven zit erin.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 2

De ondergang van de Titanic brengt de toekomst van Downton Abbey in gevaar.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Te gast: Natasja Froger, Evita, Ray Klaassens, René Mioch, Meta Kamphuis, Astrid Nijg

Het is de week van Het Vergeten Kind, waarbij het gebrek aan aandacht dat kinderen in de jeugdzorg ervaren centraal staat. Natasja Froger en Evita vertellen erover. * Ray Klaassens deelt zijn levenslessen die hij als commando en inlichtingenofficier heeft geleerd in het boek Groeipijn. * René Mioch sprak met de hoofdrolspelers van de nieuwe speelfilm Argylle. * Meta Kamphuis praat ons bij over de acties tegen Chemours, dat door de rechter aansprakelijk is gesteld voor milieuschade door PFAS. * Astrid Nijgh viert haar 50-jarige carrièrejubileum met een voorstelling. Sjors van der Panne is een van de speciale gasten en treedt op.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 30

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: IK HEB GEEN GELD, MAAR IK WIL IETS DUURS in ROBLOX! - Need More Money (Goed Einde)

Als ik al mijn zakgeld op moet sparen dan heb ik NOOOOIT genoeg. Daarom moet ik wat slims bedenken om meer geld te krijgen zodat mijn broer iets voor me kan kopen... Hmm, klusjes, werk, oude kleding verkopen? Neeeee, ik heb VEEL betere ideetjes!!! 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



Peppa Pig Nederlands
Peppa Pig Nederlands | Opa's computer | Tekenfilms voor kinderen

Peppa Pig Nederlands - Opa's computer Veel plezier vergeet je niet in te schrijven: Klik hier Peppa is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big. Peppa houdt erg van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Haar avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor. Welkom op de officiële Nederlandstalige Peppa Pig youtube kanaal. Wij hebben een wereld gecreëerd met aflevering en compilaties van Peppa om zelfs de grootste Peppa fans blij te maken. #PeppaNederlands #PeppaDutch #PeppadeBig



Vita Cleo
NAAR EVENT MET JOEY, KAPPER & TANDJES HACK | VITA CLEO VLOG #152

In deze video ga ik naar een event met Joey, ga ik naar de kapper, laat ik mijn acne weer behandelen en heb ik een goeie tip voor opkomende tandjes bij baby's. Code Nextory: vita2024 voor 60 dagen gratis Nextory. Link: www.nextory.nl/vita In deze video zit een betaalde samenwerking met Nextory. Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



SLAM!
SLAM!: RATE THIS REMIX 0 - 10 💯 #nickyromero #shorts #remix #djset #liveset

SLAM! brings you THE best sets that were recorded live at ADE. This time it's Nicky Romero in the booth. Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam Klik hier live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven weer nieuwe avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 18

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Tweede Kamerlid D66 Jan Paternotte, historicus en schrijver Arendo Joustra en correspondent Verenigd Koninkrijk Lia van Bekhoven. Met hen gaan we het hebben over de problemen op de woningmarkt, over de serie Het verhaal van Oranje Nassau en over vier jaar Brexit.







NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 30

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.