True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Waar is De Mol? - Alle afleveringen
Waar is De Mol?
Waar is De Mol?

Johnny gaat op pad met de 29-jarige latin zanger Rolf Sanchez. Ze maken samen een roadtrip naar Gelderland, de provincie waar de latin zanger de eerste twaalf jaar van zijn leven doorbracht. Tijdens de reis vertelt Rolf over zijn muziekavontuur in Amerika, het land waar hij een paar jaar geleden drie nummer één hits scoorde. Ze gaan langs bij zijn oude lagere school in Ede. Daarnaast spelen ze een potje padel tennis met muziekcollega John Ewbank en goede vriend Wesley Sneijder. De mannen doen ook de Veluwe aan waar ze wild gaan spotten, het graf van Rolfs opa bezoeken en bij een kampvuur openhartig praten over een jeugdtrauma, de steun van zijn ouders en zijn grote liefde: vriendin Sophia. De reis wordt afgesloten met een optreden in Beverwijk, waar Rolfs eerste Nederlandse theatertour Mi Aventura van start gaat.Waar is De Mol?
Waar is De Mol?

Met politica en voormalig tv-presentatrice Sylvana Simons gaat Johnny Noord-Holland verkennen, de provincie waar Sylvana als baby met haar ouders neerstreek vanuit geboorteland Suriname. Samen met Johnny maakt ze een roadtrip langs voor haar bekende locaties, maar wordt ze ook verrast met nieuwe Noord-Hollandse bezienswaardigheden. Zo gaan ze paardrijden in de bossen van Bergen aan Zee en kamperen in een oer-Hollandse setting. Tijdens de rondreis vertelt Sylvana openhartig over haar hectische privéleven. Ook wordt er over haar politieke ambities gesproken voor Den Haag, de bedreigingen en haar start als leek in de gemeenteraad van Amsterdam.Waar is De Mol?
Waar is De Mol?

Met de 44-jarige Fred van Leer bezoekt Johnny de Mol Zeeland. De topstylist en tv-presentator bracht hier als kind al zijn vakanties door. Fred neemt Johnny mee naar de camping waar zijn ouders een stacaravan hadden en waar hij nog flikflooide met meisjes in de duinen. Hij vertelt over zijn jeugd in Alblasserdam, zijn vlucht naar Rotterdam waar hij zich stortte op het excentrieke uitgaansleven en zijn drang om de top te bereiken. Onderweg geeft Johnny Fred, die geen rijbewijs heeft, autorijles waarbij Fred de longen uit zijn lijf schreeuwt van angst. Tenslotte bezoeken ze de beroemde molens van Kinderdijk en proppen ze zich vol met patat.Waar is De Mol?
Waar is De Mol?

Met sterrenkok Sergio Herman maakt Johnny een reis van het Belgische Knokke, waar Sergio met z'n vrouw Ellemieke Vermolen en hun kids al jaren woont, naar onze hoofdstad Amsterdam. Tijdens de roadtrip krijgen we de nuchtere Zeeuw van een heel andere kant te zien. Johnny zorgt voor de nodige verrassingen, zoals een kampvuuroptreden van goede vriend Dinand Woesthoff. Topchef Sergio runt inmiddels een waar horeca imperium en zette jarenlang alles opzij om van zijn restaurant Oud-Sluis een driesterrentent te maken. Maar na het overlijden van zijn vader en de stilgeboorte van zijn zoontje wil Sergio meer uit het leven halen. Hij is aan het sporten en reizen geslagen, geniet met vrienden van muziekconcerten en voetbalwedstrijden en blijkt een enorme kunstliefhebber te zijn. De kampeerplek in de tuin van het prachtige Museum Voorlinden valt dus ook erg goed in de smaak. De mannen sluiten hun trip af in Amsterdam en bezegelen de reis met een tatoeage bij tattookoning Henk Schiffmacher.Waar is De Mol?
Waar is De Mol?

Met presentator en zanger Gordon reist Johnny af naar Ameland. Gordon houdt wel van zonnige strandbestemmingen en daarbij heeft Ameland ook een vliegveldje! Gordon blijkt namelijk een enorme vliegtuigliefhebber te zijn en vliegt Johnny eigenhandig naar dit prachtige stukje Nederland. Op Ameland zetten de heren de boel flink op stelten. Maar luxepoes Gordon moet wel even slikken als hij het tentje ziet, waarin hij de nacht moet doorbrengen. Gaat hij dit kampeeravontuur aan? Het Waddeneiland leent zich ook perfect voor openhartige gesprekken. Zo vertelt Gordon over de voortdurende strijd met alcohol en drugs en blijkt de afkickkliniek hem niet de rust te hebben gebracht die hij daar hoopte te vinden. En ook zijn liefdesleven wordt uitvoerig besproken: hij geeft aan een vrouwelijke levenspartner niet uit te sluiten en zou graag vader willen worden. Verder blijken Johnny en Gordon vroeger een fikse ruzie te hebben gehad die op Ameland wordt uitgepraat.Waar is De Mol?
Waar is De Mol?

De 71-jarige Johan Derksen laat Johnny kennismaken met zijn favoriete provincie: Drenthe. De reis start in Johans woonplaats Grolloo en leidt via een brommertocht langs z'n ouderlijk huis en jeugdvoetbalclub, de Hunebed Highway en een rondje over het circuit van Assen naar een gevangeniscel in Veenhuizen.Waar is De Mol?
Waar is De Mol? Waar is de Mol? (2019)

In het negende seizoen van Waar is De Mol? maakt Johnny zes geweldige nieuwe reizen waarin hij zijn gasten overdondert en verrast met de mooiste en meest bijzondere plekjes van onze wereld. Tijdens de tocht nemen ze ruim de tijd voor openhartige gesprekken, heel veel humor en ontroerende momenten. Samen met comedian Jandino Asporaat en zijn beste vriend Marcel Rocha reist Johnny de Mol af naar Zuid-Afrika. De mannen zijn geïnteresseerd in de rijke cultuur en historie van het land en willen met eigen ogen zien hoe mensen omgaan met de grote contrasten. Ze verkennen de wijk Soweto op de fiets. Voor Jandino zijn de town ships tevens een ontmoeting met zijn eigen jeugd. Hij vertelt openhartig over hoe hij die pijnlijke jaren als kind heeft beleefd. En bij een bezoekje aan een lokale school buiten Johannesburg gaan de vrienden terug naar de schoolbanken, waar het gezelschap al snel de boel op stelten zet.Waar is De Mol?
Waar is De Mol? Waar is de Mol? (2019)

In het negende seizoen van Waar is De Mol? maakt Johnny zes geweldige nieuwe reizen waarin hij zijn gasten overdondert en verrast met de mooiste en meest bijzondere plekjes van onze wereld. Tijdens de tocht nemen ze ruim de tijd voor openhartige gesprekken, heel veel humor en ontroerende momenten. In deze aflevering van Waar is De Mol? neemt Johnny zanger André Hazes mee naar Cuba. Het Caribische eiland ademt muziek, en dat wil de populaire zanger graag een keertje met eigen ogen zien. Maar ook wil hij mee maken hoe de Cubanen -die nog nooit van André Hazes hebben gehoord- op zijn muziek reageren. En daarom heeft hij zijn bandgenoten drummer Micky en toetsenist Davy meegenomen, om een spetterend optreden te verzorgen!Waar is De Mol?
Waar is De Mol? Waar is de Mol? (2019)

In het negende seizoen van Waar is De Mol? maakt Johnny zes geweldige nieuwe reizen waarin hij zijn gasten overdondert en verrast met de mooiste en meest bijzondere plekjes van onze wereld. Tijdens de tocht nemen ze ruim de tijd voor openhartige gesprekken, heel veel humor en ontroerende momenten. Johnny gaat samen met Britt Dekker naar Oekraïne. 33 jaar geleden vond daar de grootste kernramp in de geschiedenis plaats en daar is Britt ontzettend nieuwsgierig naar. Een apocalyptische wereld die overgenomen is door de natuur past helemaal in haar droomwereld. En hoe bang ze ook is voor radioactieve straling, ze wil er toch een kijkje nemen. Daarom heeft ze jeugdvriendin Lia meegenomen, die haar altijd door dik en dun steunt. Op reis vertelt Britt openhartig over de spanningen die ze heeft voorafgaand aan paardenwedstrijden. Ook doet ze een boekje open over haar eetstoornis, grote liefde Max en het verlies van haar vader Willem.Waar is De Mol?
Waar is De Mol? Waar is de Mol?

In het negende seizoen van Waar is De Mol? maakt Johnny zes geweldige nieuwe reizen waarin hij zijn gasten overdondert en verrast met de mooiste en meest bijzondere plekjes van onze wereld. Tijdens de tocht nemen ze ruim de tijd voor openhartige gesprekken, heel veel humor en ontroerende momenten. Johnny reist samen met voormalig radio 538 DJ Edwin Evers af naar Liverpool. Edwin neemt muziekvriend Ferry van Leeuwen mee op reis, want beiden zijn fan van The Beatles.Waar is De Mol?
Waar is De Mol?

In Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op reis met bekende Nederlanders die ieder ook een gast mogen meenemen. Er ontstaan mooie gesprekken en hilarische momenten. Actrice Georgina Verbaan gaat met Johnny naar Indonesië om orang-oetans in het wild te zien. Ze neemt de twee belangrijkste mannen in haar leven mee: haar beste vriend Patrick Martens en haar vader. Hij is geboren in Indonesië en op zijn elfde naar Nederland verhuisd. Hij keert voor het eerst terug naar zijn geboorteland.Waar is De Mol?
Waar is De Mol?

In Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op reis met bekende Nederlanders die ieder ook een gast mogen meenemen. Er ontstaan mooie gesprekken en hilarische momenten. Lil' Kleine neemt zijn kersverse verloofde Jaimie en zijn vader mee op reis door Tanzania en Zanzibar.Waar is De Mol?
Waar is De Mol?

In Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op reis met bekende Nederlanders die ieder ook een gast mogen meenemen. Er ontstaan mooie gesprekken en hilarische momenten. Politiewoordvoerster Ellie Lust en haar tweelingzus Marja zijn enorm fan van de Zweedse popgroep ABBA en hebben altijd al het ABBA museum in Stockholm willen bezoeken. En deze droom maakt Johnny waar! Hij neemt de tweeling mee voor een avontuurlijke reis door Scandinavië waarbij ook het Noorse eiland Utoya wordt aangedaan. Een indrukwekkende reis waarin Ellie openhartig praat over haar mogelijke vertrek bij de politie.Waar is De Mol?
Waar is De Mol?

Met de bondscoach van het Nederlands elftal; Ronald Koeman en zijn oudste zoon Tim, reist Johnny af naar Argentinië! Dat deze reis in het teken staat van voetbal zal geen verrassing zijn. Vader en zoon Koeman zijn helemaal gek van het spelletje en op hun bucketlist staat het bijwonen van de super classico: de derby Boca Junior-River Plate in het Bombonera Stadion in hoofdstad Buenos Aires. Een fantastische reis, die Ronald - Het Kanon- Koeman van een heel openhartige kant laat zien.Waar is De Mol?
Waar is De Mol?

De tweede gast die met Johnny de Mol in Waar is De Mol? op reis gaat is illusionist en Mindf*ck-presentator Victor Mids en zijn twee beste vrienden Oscar en Dylan. Johnny neemt het drietal mee op een indrukwekkende roadtrip van Los Angeles naar Las Vegas. Ze dompelen zich onder in de magie van de Amerikaanse goochelwereld.Waar is De Mol?
Waar is De Mol?

Waar is De Mol? is terug! Voor alweer het achtste seizoen van dit bijzondere reisprogramma, trekt Johnny de Mol de wereld over met enkele van de bekendste inwoners van ons land. Het is een speciaal seizoen met een nieuw element: dit keer neemt elke BN'er een goede vriend of dierbaar familielid mee. De eerste aflevering start met Humberto Tan die zijn oudste dochter Isa kiest als reisgezelschap. Johnny, Humberto en Isa vertrekken richting het hoge noorden van Canada om daar in 'the middle of nowhere' Humberto's droom te verwezenlijken: ijsberen in het wild fotograferen.