True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Reis.TV

Trips & Travel - Alle afleveringen

Trips & Travel

Trips & Travel: Afl. 12

Het heerlijke Nederlandse buitenleven is te zien. Hoe en waar kan je zowel relaxen als actief zijn? Kevin start zijn avontuur met het op zoek gaan naar spullen die hij nodig heeft voor in het buitenleven. Hij gaat niet alleen stoer de natuur in op een mountainbike, maar ontdekt ook het luxe buitenleven.

Deze uitzending bekijken

Trips & Travel

Trips & Travel: Afl. 11

Raynor gaat lekker uitwaaien op een van de Waddeneilanden, namelijk Terschelling. Hij is benieuwd wat het eiland hem allemaal te bieden heeft en gaat opzoek naar voorwerpen die kenmerkend zijn voor Terschelling. Hij gaat jutten!

Deze uitzending bekijken

Trips & Travel

Trips & Travel: Afl. 10

Kevin is weer toerist in eigen land en gaat op zoek naar de onontdekte plekken. Hij start in de plaats waar de wereldberoemde dj Afrojack geboren is: Spijkenisse!

Deze uitzending bekijken

Trips & Travel

Trips & Travel: Afl. 9

Het is voorjaar! De koude winter is eindelijk voorbij en Nederland kleurt weer groen. Kevin gaat op pad voor de inrichting van de tuin. Een heerlijke loungeset is belangrijk, net als bloemen en planten. Kevin op zoek naar de ultieme finishing touch voor zijn tuin.

Deze uitzending bekijken