True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

TEST SERIES TITLE 3 (TTB) - Alle afleveringen
TEST SERIES TITLE  3 (TTB)
TEST SERIES TITLE 3 (TTB): Afleveringen Teen Mom Young Mom's Club - Out of Chances

Heathers gezondheidsproblemen naar aanleiding van haar zwangerschap dwingen haar een belangrijke keuze te maken. De moeder van Cheyenne helpt haar financieel uit de brand. Nicoles band met nieuw vriendje Michael wordt nog hechter.TEST SERIES TITLE  3 (TTB)
TEST SERIES TITLE 3 (TTB): Afleveringen Jersey Shore: Family Vacation - Not again

Het plannen van de bruiloft gaat door, de jongens laten hun dansmoves zien en na nog een Ronpage op social media zit iedereen met een hoop vragen.TEST SERIES TITLE  3 (TTB)
TEST SERIES TITLE 3 (TTB): Afleveringen The Challenge - The Waterboy

Met de finale in zicht moeten de deelnemers strijden in de angstaanjagende 'Dag des Oordeels'-challenge, waar twee deelnemers worden geëlimineerd. In de hoop een finaleplek te bemachtigen zet Paulie alles op het spel, met een onvergetelijk resultaat.TEST SERIES TITLE  3 (TTB)
TEST SERIES TITLE 3 (TTB): Afleveringen Catfish: The TV Show - CJ & Shana

Justin Combs en Nev helpen CJ om Shana te vinden, een vrouw met wie CJ al 8 jaar een hartstochtelijke relatie heeft, maar wie hij nog nooit heeft ontmoet! Maar naarmate ze haar dichter op het spoor komen, ontdekken ze dat ze al hun bewegingen volgt.TEST SERIES TITLE  3 (TTB)
TEST SERIES TITLE 3 (TTB): Afleveringen Are You The One - Red Flag Alert

Jonathan wil het goed te maken met Basit. Eén stel groeit dichter naar elkaar toe, terwijl een ander stel probeert hun ongezonde gedrag als het gaat om daten achter zich te laten.