True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Reis.TV

KampeerTV - Alle afleveringen

KampeerTV

KampeerTV: Sprookjescamping

Loran dompelt zich helemaal onder in de wereld voor de allerkleinsten. Hij is te gast op Sprookjescamping De Vechtstreek en mag aanschuiven bij familie De Hart. Samen met vader Ron, moeder Miranda en hun kinderen Eefje, Renske en Yfke gaat hij op pad. Eefje en Renske zijn dol op paardrijden, dus Loran moet eraan geloven.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Veluwe

Loran gaat op bezoek bij familie Van der Feek op camping de Wildhoeve. De camping ligt aan de rand van het Kroondomein op de Veluwe en is omringd door natuur. Vanuit je eigen tent wandel je direct de bossen in. De schitterende omgeving met uitgestrekte heidevelden en schaapskuddes is adembenemend. De familie Van der Feek bestaat uit vader Ron, moeder Francis en kinderen Mirco en Daisy. Deze natuurliefhebbers nemen Loran mee op pad. Met boswachter Henk ontdekken ze per fiets nationaal park de Hoge Veluwe.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Nommerlayen Luxemburg

De sportschoenen mogen aan vandaag. Loran gaat op bezoek bij de familie Laning op camping Nommerlayen in Luxemburg. Een zeer sportieve familie die voor deze camping heeft gekozen omdat er dagelijks sportieve activiteiten worden georganiseerd. De oudste dochters gaan voetballen en Loran wil vast wel een potje meedoen! De ligging van camping Nommerlayen is prachtig. Het is dan ook een uitstekende uitvalsbasis voor wandel- en kanotochten. Voordat Loran weer naar huis gaat, schuift hij aan bij de barbecue van vader Rick.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Belgische Ardennen en Droomgaard

Loran geniet van actie en natuur in de Belgische Ardennen. Hij is op Camping Bertrix en bezoekt met twee families het historische stadje Bouillon. Verder klimmen ze in het klimbos en gaan ze lekker barbecueën. Sanny is in Kaatsheuvel op vakantiepark Droomgaard, vlakbij de Efteling. Ze gaat samen met Jennifer en Nicole paardrijden in het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Oisterwijk en Riviera Beach

Loran bezoekt vakantiepark de Reebok in Oisterwijk, Noord-Brabant. Als Loran met Tamara, Hans en Carmen gaat fietsen, ontmoeten ze herder Stijn, die hen het een en ander uitlegt over zijn schapen en herdershonden. Ook bezoekt hij samen met Carmen de nabijgelegen camping Klein Oisterwijk. Sanny bezoekt Oostappen vakantiepark Riviera Beach in Biddinghuizen, Flevoland. Ze mag een kijkje nemen in een tipitent en gaat met een gezin mee het water op. Hierna schuift ze aan bij een jarige job die 65 is geworden.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Veluwe Boshoek en Hengelhoef

Loran bezoekt Vakantiepark de Boshoek op de Veluwe. Daar krijgt hij een rondleiding in de luxe safaritent van de familie Westerhuis. Samen gaan ze naar het CODA-museum in Apeldoorn en bezoeken ze het voormalige gebouw van Radio Kootwijk. Sanny reist af naar Oostappen vakantiepark Hengelhoef dat in Belgisch Limburg ligt. Ze gaat met Lucia, Maikel en hun drie kids mee zwemmen in het subtropisch zwemparadijs op de camping.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Vorarlberg en Elfenmeer

Loran is op Alpencamping Nenzing in de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg. De familie Rensch neemt hem mee om te wandelen in Nenzinger Himmel, een natuurgebied in de bergen met unieke alpenflora en -fauna. Sanny bezoekt Oostappen vakantiepark Elfenmeer in Limburg dat midden in natuurgebied de Meinweg ligt. Ze mag met de familie Guliek uit Schiedam mee naar Roermond.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Sprookjescamping en Prinsenmeer & Brugse Heide

Loran is op Sprookjescamping de Vechtstreek in het Overijsselse plaatsje Rheeze. Hij gaat samen met familie Mezach met de auto naar een ijshoeve om te zien hoe ijsjes worden gemaakt. Na de barbecue worden ze door een sprookjesfiguur uitgenodigd om de voorstelling in het theater bij te wonen. Sanny is op Oostappen vakantiepark Prinsenmeer & Brugse Heide in Noord-Brabant. Ze neemt een kijkje in een aantal ruime bungalows op het Prinsenmeer. En op de Brugse Heide onderzoekt ze wat er allemaal op de camping te doen is.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Veluwe Wildhoeve en Zilverstrand

Loran is op Camping de Wildehoeve op de Veluwe. Hij gaat samen met de familie Duinenveld op zoek naar de vele grafheuvels. In de vestingstad Hattum hebben ze vanuit de beroemde Dijkpoort een geweldig uitzicht. Sanny is op Oostappen Vakantiepark Zilverstrand. Ze gaat langs bij een gezin die aan glamping doet en mag bij het ontbijt aanschuiven. Tevens ontmoet ze bij de professionele visvijver vader Marco en zijn zoon die samen aan het vissen zijn.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Karinthië en De Berckt

Loran bezoekt Camping Anderwald in Karinthië, een deelstaat van Oostenrijk. Met de familie Donk gaat hij kanoën op de Faaker See. Daarna gaat hij met familie Van der Lugt rodelen. Sanny is in Limburg op Oostappen vakantiepark de Berckt, een gezellige familiecamping. Samen met de familie Zoetebier geniet ze van attractiepark Toverland, een sprookjesachtig park voor jong en oud.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Limburg, Parelstrand en Blauwe Meer

Loran gaat met de familie van Amstel naar Panorama Camping de Gulperberg in Zuid-Limburg. Ze gaan met de huifkar over de Gulperberg om daarna te gaan citygolfen. Sanny bezoekt Oostappen vakantiepark Parelstrand, een camping met een recreatieplas waar je goed kunt watersporten. Vervolgens gaat ze met bevriende buren uit Almere heerlijk barbecueën op Oostappen vakantiepark Blauwe Meer. Om de omgeving te verkennen gaan ze met zijn allen kanoën.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Belgische kust en Arnhem

Loran is vandaag op Kustpark Strand Westende & Kompas Camping Nieuwpoort aan de Belgische Kust. In Veurne maakt hij samen met familie Platenkamp kennis met de lokale culinaire keuken. Later gaat hij samen met familie Uksum naar de kust en maakt hij het Belgische strand onveilig. Sanny is op het Oostappen Vakantiepark Arnhem. Ze verkent samen met Jan en Marie uit de Hoekse Waard de omgeving. Verder ontmoet Sanny twee zussen en hun kids in de discotrein van het park.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Luxemburg en Marina Beach

Loran is vandaag op Eurocamping Nommerlayen in het kleine maar fijne Luxemburg. Hij gaat met familie Noorderbroek heerlijk aan de wandel richting de middeleeuwse stad Echternach, de oudste stad van Luxemburg. Hier kan je eindeloos wandelen langs watervallen, eeuwenoude steden en rotsformaties. Sanny is op het Oostappen vakantiepark Marina Beach, gelegen in het prachtige en vakantierijke Zeeuws-Vlaanderen. Samen met familie Mens gaat ze met de speedboot op zoek naar wildlife.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Belgische Ardennen en Droomgaard

Loran geniet van actie en natuur in de Belgische Ardennen. Hij is op Camping Bertrix en bezoekt met twee families het historische stadje Bouillon. Verder klimmen ze in het klimbos en gaan ze lekker barbecueën. Sanny is in Kaatsheuvel op vakantiepark Droomgaard vlakbij de Efteling. Ze gaat samen met Jennifer en Nicole paardrijden in het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Afl. 10

Loran verkent een nog relatief onbekend Nederlands vakantiegebied: de Noordoostpolder. Je kunt hier een heerlijke kampeervakantie houden, want dit gedeelte van Flevoland heeft veel te bieden. Loran steekt zijn licht op bij Vakantiepark 't Urkerbos. Alleenstaande moeder Heidi kampeert samen met haar kinderen Menno en Tessa op deze camping en heeft het prima naar haar zin. Sanny is op Camping les Charmilles in de Franse streek de Ardèche. De sfeer op de camping is ontzettend goed en daarom is het voor Sanny niet moeilijk om gezellige mensen te vinden om een dagje mee vakantie te vieren.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Afl. 9

Loran neemt poolshoogte bij vijfsterren Vakantiepark De Beerze Bulten in het Overijsselse Vechtdal. Thijs en Wendy zijn met hun dochters Britt en Meis kind aan huis bij De Beerze Bulten. Loran ontmoet het gezin, terwijl ze gezellig aan het ontbijt zitten. Daarna mag hij met ze mee op een leuk uitstapje. Sanny is te gast bij de Oostenrijkste Sportcamping Woferlgut. Deze camping ligt vlakbij Zell-am-See in het Salzburgerland en heeft veel te bieden voor liefhebbers van de bergen. Sanny ontmoet bij Sportcamping Woferlgut de Limburgse familie van der Zande. Ze gaat met de familie mee voor een flinke hike door de Sigmund Thun Klamm.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Afl. 8

Loran reist af naar het oosten van het land en brengt een bezoek aan het prachtige Vechtdal in Overijssel. De camping waar Loran deze week een kijkje neemt, is camping De Kleine Wolf bij Ommen. Loran mag een dagje mee op pad met de familie van de Akker. Sanny bezoekt Eurocamping Pacengo. Daar loopt ze de familie Te Lintelo en de familie Paster tegen het lijf. De gezinnen kennen elkaar via hun kinderen en zijn stomtoevallig op dezelfde plek terechtgekomen. Ze gaan samen met Sanny een dagje wat leuks doen.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Afl. 7

Loran steekt zijn licht op in het Brabantse Oisterwijk, een plaats met de bijnaam 'Parel in het Groen'. De camping waar Loran een kijkje neemt, is Streekpark Klein Oisterwijk. Loran ontmoet op de camping de familie Bakker. Vader Michel is aan het werk, maar moeder Ket en de tweeling Anique en Maryse zijn bereid om Loran mee te nemen op een leuk uitstapje. Sanny is in de Franse Alpen op Camping Les Fontaines aan het Meer van Annecy. Hier ontmoet Sanny Marcel en Martine Noordhoek met hun kinderen Vera en Luuk. De familie is voor de eerste keer op deze camping en Sanny mag met hen mee de bergen in.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Afl. 6

Sanny is aangekomen bij de Oostenrijkse Sportcamping Woferlgut. Deze camping ligt vlakbij Zell-am-See in het Salzburgerland en heeft veel te bieden voor liefhebbers van de bergen. Sanny wordt een dagje op sleeptouw genomen door de familie Visser. Zij zijn echte Oostenrijkfanaten. Zowel in de zomer als in de winter vieren zij hier graag vakantie. Sanny wordt uitgenodigd voor een lekker modderig offroad-avontuur.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Afl. 5

Loran reist af naar het Oostenrijkse Alpbachtal-Merenland. Op Camping Seeblick 'Toni' heeft hij afgesproken met de vriendinnen Monique en Marieke en hun gezinnen. Met de twee families verkent hij het Alpbachtal. Bovenop de berg ontmoet hij het samengestelde gezin van Willem en Ellen. Met hen neemt Loran het sfeervolle bergdorpje Alpbach onder de loep. Sanny is bij Camping Château de Montrouant, een op en top Franse camping in de Bourgogne. Sanny ontmoet hier Jan Joost, Marlies en hun zoons Kasper en Toon, die vooral naar de camping komen vanwege de grote visvijver bij het wijnchateau.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Afl. 4

Loran verdiept zich in kamperen met een camper. Op Camping De Wildhoeve ontmoet hij de fanatieke camperfamilie De Lepper. Henry en Franka de Lepper hebben een enorme integraalcamper, waarmee ze in de zomer en winter op vakantie gaan. Sanny is terechtgekomen bij het Gardameer in Italië. Op Eurocamping Pacengo hoef je je geen seconde te vervelen. Sanny begint haar zoektocht naar leuke mensen om een dagje mee op te trekken bij het gastechtpaar van Rent-a-Tent.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Afl. 3

Loran geniet van zon, zee en strand in de Kop van Noord-Holland. Op Camping 't Noorder Sandt in Julianadorp ontmoet hij het jonge stel Patrick en Karin dat een weekendje weg is. Loran mag meeliften in het coole surfbusje van Patrick en Karin, maar dat is nog niet eens het beste wat ze voor hem in petto hebben. Sanny kijkt wat er op kampeergebied te beleven is in de rest van Europa. Deze keer is ze op Camping les Charmilles in de Franse streek Ardèche. In de bungalowtent met het mooiste uitzicht van de hele camping verblijft de familie van der Mast. Sanny mag met het gezin mee op een superavontuurlijk uitje.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Afl. 2

Loran is afgereisd naar Biddinghuizen, waar direct aan het Veluwemeer Oostappen Vakantiepark Rivièra Beach ligt. Het samengestelde gezin van Terence, Patricia en haar kinderen verblijft daar in een stacaravan. Loran gaat met hen op pad in de omgeving. Sanny steekt deze week haar licht op bij Camping Château de Montrouant, een op en top Franse camping in de Bourgogne. Eigenaar Jean-Michel runt niet alleen de camping met zijn vrouw Emanuelle, maar is daarnaast ook nog een biologische wijnboer en geschiedenisexpert. Sanny mag een dagje mee vakantievieren met een aantal gezellige gezinnen die op deze camping verblijven.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Kampeer TV "Afl. 1"

Loran verkent de Belgische Ardennen. Sanny reist af naar het Franse plaatsje Lathuile en verkent het meer van Annecy.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Marveld en Ter Spegelt

Loran is op Topcamping Marveld in Groenlo, Gelderland. De Achterhoek biedt genoeg cultuur, natuur en historie. Samen met de familie Steenhagen en de familie Duijghuijzen gaat hij met de Groenlo Vestingstad Express naar het vestingstadje Groenlo. Het coolste plekje op de camping zijn de glijbanen met special effects. Sanny is op Topcamping Ter Spegelt in Noord-Brabant. Ze gaat met de familie van Nistelrooij blobben en wordt hoog de lucht in gelanceerd. Ook gaan ze van de afwas met schuim naar de schuimparty op de camping.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Julianahoeve en de Schatberg

Loran is in Renesse op Topcamping de Julianahoeve, pal aan het Zeeuwse zandstrand. Met de familie Oxener gaat hij op excursie op het strand. Daar komen ze alles te weten over wat er leeft in de zee. De familie Ploeg-van der Voet nodigt hem uit om te waterjumpen bij de Brouwersdam. Sanny is op Topcamping de Schatberg in Limburg. Met de familie Teunissen-van Staveren gaat ze waterskiën en wakeboarden. Ook gaan ze lopend naar pretpark Toverland.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Zeeuwse Kust en De Leistert

Loran is op Topcamping De Zeeuwse Kust, waar je zo dicht bij het strand zit dat je de zilte zeelucht gewoon kunt proeven. Samen met de familie van Asten-Dorremale gaat hij klimmen in het grootste bos van Zeeland en vliegeren op het strand. Sanny is in hartje Limburg op Topcamping De Leistert. Ze zoekt daar families Bertens en Van der Sluis op en gaat met de kids mee op ontdekkingstocht in het bos. Daarna gaan ze gezamenlijk aquaskippen op het water en bowlen.

Deze uitzending bekijken

KampeerTV

KampeerTV: Twee Bruggen en Beerze Bulten

Loran is op camping de Twee Bruggen in Winterswijk in de Achterhoek. Met het echtpaar Van der Zalm gaat hij heerlijk fietsen door een van de mooiste landschappen van Nederland. Ook wordt hij door Iris en haar dochters Steffy en Amy uitgenodigd voor het avondeten, inclusief de afwas. Sanny is op camping De Beerze Bulten in het Vechtdal, een van de weinige vijfsterren-kindercampings van Nederland. Met de familie Leermakers gaat ze barbecueën en varen.

Deze uitzending bekijken