True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

21-05-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 44

In een heus privémuseum huisvest bioloog Klaas Nanninga zijn gevederde vrienden, waaronder nachtvogels. Beestjes die zich zelden laten zien, slechts een enkele keer van zich laten horen. Een moment om nooit te vergeten, weet de liefhebber.





Close Up
Close Up: Afl. 32

De Amerikaanse kunstenares Mary Cassatt (1844-1926) was een artistiek zielsverwant en een goede vriendin van de impressionistische kunstenaar Edgar Degas. In een tijd dat vrouwen vooral geportretteerd werden om hun schoonheid en in een passieve rol, brak Cassatt radicaal met die traditie. In haar impressionistische stijl verbeeldde ze de vrouwen in haar omgeving als intelligente, actieve en betrokken mensen. Te zien zijn Cassatts prints, pasteltekeningen en schilderijen. Aan het woord komen Amerikaanse curatoren van musea en experts.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Mirjam Bikker, Corine de Vries en Thomas van Groningen over het hoofdlijnenakkoord. * Mirjam Bikker, Ger Koopmans, Geertjan Kloosterboer en Eva Vos over de landbouwplannen uit het hoofdlijnenakkoord. * Erik van Muiswinkel, Nol Havens en Stephanie Struijk over de Annie M.G. Schmidt-week.



Chicago Fire
Chicago Fire

De grote trouwdag breekt aan en Firehouse 51 verwelkomt Casey terug om de vreugdevolle gelegenheid te vieren. Emma's plannen om Violet te vervangen komen tot een schokkend einde.



De Hofbar
De Hofbar: Volgens Geert Wilders gaat de zon weer schijnen in Nederland. In Ter Apel ziet men juist

Volgens Geert Wilders gaat de zon weer schijnen in Nederland. In Ter Apel ziet men juist de onweerswolken samenpakken.



Rotown
Rotown: Afl. 3

Geldproblemen dwingen tot creatieve oplossingen: Aisha kookt thuis, Farah verkoopt spullen. Aisha en Farah stuiten op een female empowerment dansles tijdens hun zoektocht naar een hobby. En Orlando realiseert zich dat Farah's aanwezigheid in zijn café hem goed doet.



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 2 van De Oranjezomer uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 21 mei, 21:38 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Leven naast de dood
Leven naast de dood: Afl. 2

Anne Floor en Thomas proberen vorm te geven aan de sterfdag van Julie Emma (9). Ze willen dat Julie Emma onderdeel blijft van het gesprek maar merken ook dat mensen het ongemakkelijk vinden om erover te praten. Het gezin van Erik en Mieke komt samen op de geboortedag van hun zoon Joël (23). Hij maakte tien jaar geleden zelf een einde aan zijn leven. Pia en Woes vieren de verjaardag van hun zoon Boet (8) met dubbele gevoelens. Acht jaar geleden werden zij ouders van de tweeling Pup en Boet. Na zes maanden moesten ze afscheid nemen van hun dochter Pup. Paul en Simone beleven na de dood van hun zoon Wies (8) ieder de rouw op hun eigen manier.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De vier partijleiders van de nieuwe coalitie en de formateur gaan donderdagochtend met elkaar spreken over de vraag wie er minister-president moet worden. Politiek duider Arjan Noorlander praat ons bij. Intussen is het onrustig in de liberale fractie in de Europese Unie, waar de VVD en D66 deel van uitmaken. We spreken met betrokken Europarlementariërs en we schakelen met correspondent Kysia Hekster. * Vandaag maakte de politie bekend dat niet eerder zoveel drugslabs zijn ontdekt als vorig jaar. * Hulporganisatie Protect Ukraine leveren spullen voor het Oekraïense leger. Deze organisatie merkt dat de bereidheid om Oekraïne te helpen afneemt.



Schiffmacher's Legacy
Schiffmacher's Legacy: Afl. 5

De Schiffmachers zijn in Mexico City. Daar bezoeken ze Tepito, een van de beruchtste en gevaarlijkste wijken van Mexico. De kunst en cultuur van het gebied intrigeert de familie. Hun oog valt op een kleine tattooshop waar Henk een tatoeage laat zetten door de eigenaar. Daarnaast bezoeken ze een grote kerstmarkt die verandert in een heksenmarkt, waar Henk wordt gezegend en Louise haar toekomst laat voorspellen. Tot slot geniet de hele familie van een cultureel potje worstelen: lucha libre.



Bed & Breakfast
Bed & Breakfast: Afl. 9

Marieke en Gert hebben een vooroorlogse boerderij in Zeeland verbouwd tot een hedendaags onderkomen met een aantal B&B-kamers. Daarna ontvangen Silvia en Walther de gasten in hun pittoreske dorpje. Zij hebben twee bijzondere kamers waar een hoop te zien valt. Als laatste mogen Ageeth en John de gasten hun bed and breakfast laten zien aan de Loosdrechtse Plassen.



Au Pairs
Au Pairs: Afl. 1

Aïcha, Bibi, Melanie en Quincy vertrekken voor drie maanden naar de andere kant van de wereld. Ze gaan aan de slag als au pair in Hawaï. Melanie, Bibi en Quincy ontmoeten elkaar voor het eerst op Schiphol. Klikt het tussen hen of stappen ze nu met tegenzin het vliegtuig in? Hoe dan ook vloeien er een hoop tranen. Als Quincy aankomt bij haar gastgezin, staat haar meteen een teleurstelling te wachten.



Urk!
Urk!

Tony bezorgt Derre een goed idee en laat daarmee haar droom uitkomen. Op de boot van de Keuters neemt Mathilde haar vaders klustalent allesbehalve serieus. Wie slaat het hardst, Teun of Ap?



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 19

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 102

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



FORMULA 1
FORMULA 1: Are McLaren Closing The Gap On Red Bull? | Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis | Workday

Jolyon Palmer takes a closer look at Sunday's race in Imola to see just how close Lando Norris got to Max Verstappen in the final laps and whether McLaren are starting to close the gap on Red Bull. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: Goal of the Month winner ANTON GAAEI 🏆 | 'The best feeling I've had this season' 🥹

De Lasse Schöne Trophy van de maand april is gewonnen door Anton Gaaei. Zijn heerlijke volley tegen Go Ahead Eagles kreeg de meeste stemmen. #gotm #antongaaei ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 101

Carlijn, René en hun gezin wonen in een huis uit 1971, vol met unieke tweedehands meubelen en vintage designvondsten. * Ramon maakt een Italiaanse pinsa, een soort pizza, maar de bodem is luchtiger. Daarbij maakt hij een linzensoep. * Fossielenliefhebber Walter zoekt al vijftien jaar naar bijzondere exemplaren op het Maasvlaktestrand: van een hyenakeutel tot een mammoetkies. * Duurzame lifestyle-expert Marieke gaat in Utrecht op pad met mobiele kruidenier Laurens. Met zijn elektrische wagentje rijdt hij door de stad en stimuleert hij verpakkingsloos boodschappen doen.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 80

Olcay Gulsen zit aan de rechterhand van Sophie. * We bespreken het kamerdebat over het coalitieakkoord - dat morgen plaatsvindt - met Rob Jetten en Wouter de Winther. * Tim 'S Jongers schuift aan over zijn nieuwe boek Armoede uitgelegd aan mensen met geld. * S10 komt langs met documentairemaker Linda Hakeboom, die de zangeres twee jaar lang volgde voor de documentaire S10-dat het goed blijft gaan met mij. En S10 treedt ook op.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Roosmarijn vindt het lastig om zich open te stellen voor Nick en ze is niet de enige die iets nodig heeft, want zij is natuurlijk niet alleen en die instelling is een uitstekende basis om te verlengen. Zover zijn Tidjan en Andy nog lang niet.



FORMULA 1
FORMULA 1: Kimi Decides What Kimi Wants 😎

After retiring from the 2006 Monaco Grand Prix, Kimi Raikkonen casually spent the rest of the race on a yacht. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #MonacoGP



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 142

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Veel mensen vinden truffels heel erg lekker om te eten. Truffels lijken een beetje op

Veel mensen vinden truffels heel erg lekker om te eten. Truffels lijken een beetje op ondergrondse paddenstoelen. Ze zijn lastig te vinden, want ze groeien goed verstopt onder de grond en alleen op bepaalde plekken. Daarom zijn truffels vaak heel duur. Lukt het Sosha truffels te vinden met hulp van truffelhond Dexter? Voor wie snel rijk wil worden presenteert Klokko de Home Truffel Grow Kit.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 58

In Koken met Kok gaan natuurverslaggever Stephan Roest en radiopresentator én chef Pieter Kok op zoek naar de eetbare natuur. Deze keer staat een gerecht met beukennootjes op het menu. Stephan verzamelt beukennootjes in het bos van Schoorl. In ROEG!, een programma over de natuur in Drenthe, deze keer het Aekingerzand, een populair natuurgebied voor een wandeling of een picknick.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 121

WODC-rapport over toename geweldincidenten in asielopvang * Visserij krijgt een prominente plek in het ministerie van Landbouw * Onrust en geweldincidenten op het Franse overzeese eiland Nieuw-Caledonië * De zoektocht naar een nieuwe premierskandidaat



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 101

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Magnussen’s Rapid Start And The Top 10 Onboards | 2024 Emilia Romagna Grand Prix | Qatar

Witness the most intense moments of Emilia Romagna Grand Prix, including Lewis Hamilton ending up in the gravel, Oscar Piastri and Sergio Perez battling it out for track position, and a rare Fernando Alonso crash at turn 18, presented by Qatar Airways. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Feyenoord
Feyenoord: Practice makes perfect. 😜

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 102 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 21 mei, 17:48 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: WIL JE ONS ALSJEBLIEFT WAT PRIVACY GUNNEN?😡

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





scHeerenveen


Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 97

Anita Heuveling van Beek werkte jarenlang in een TBS-kliniek. Hoe dat was, schreef ze op in het boek Gekkenwerk. * Erik Dijkstra brengt een ode aan fotograaf Paul Blanca. * Esther Vergeer blikt vooruit op de Paralympische Spelen. * Robèrt van Beckhoven maakt een Frans streekgerecht in onze keuken.



Martin Garrix
MARTIN GARRIX LIVE @ EDC LAS VEGAS 2024

Martin Garrix Live @ EDC Las Vegas 2024 ♫ Tracklist: Klik hier you EDC Las Vegas!! ❤️ Turn on subtitles for the official lyrics! 💬 Subscribe to my channel: Klik hier turn on notification so you never miss one of my videos! 🔔 💬 Come hang out with me and STMPD RCRDS artists on our Discord server: Klik hier Martin Garrix: Facebook: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier STMPD RCRDS YouTube: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Martin Garrix Top Music Videos: Used To Love: Klik hier Days: Klik hier On Life: Klik hier Klik hier To Be Lonely: Klik hier The Name Of Love: Klik hier For You: Klik hier Far Away: Klik hier Klik hier #EDC2024 #LasVegas #STMPDRCRDS Martin Garrix staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



Ziggo Sport
Rondo | Met EDGAR DAVIDS, MARCO VAN BASTEN, RUUD GULLIT en YOURI MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 20/05/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Edgar Davids, Marco van Basten, Ruud Gullit en Youri Mulder. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



SLAM!
Het GOORSTE studentenhuis van NEDERLAND?! - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week de straat op om te kijken wie hoe gastvrij de studentenhuizen van Nijmegen zijn. De jury mag raden wat de studenten gaan antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 99

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Bij Elke Respawn Krijg Je Een RANDOM Auto!

Bedankt voor het kijken naar Bij Elke Respawn Krijg Je Een RANDOM Auto! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S01E15 | ZON, ZUIPEN, ZIEKENHUIS

Voor Maxim is wintersportvakantie dé plek om alle zorgen even te vergeten en kogellam van de piste af te sleeën. Deze week blikt Lies samen met onze Frogert terug op alle vakantie-escapades die ze hebben meegemaakt in hun onstuimige leventje. Want van Albufeira en Chersonissos kom je vaak niet met evenveel hersencellen terug als waarmee je heen ging. De datevraag gaat deze week over een situationship die het gras iets groener ziet bij de buren en Lot Mulder a.k.a. de haarclip van Marie-Claire vindt mensen die niet teruglachen op straat heel STOM!. Zeg op z’n minst even: “Ey yo gozer”, als we naar Max moeten luisteren. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: Klik hier je deze video leuk? Like! 💥 Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : Klik hier Klik hier : Klik hier Meer zien? Download de LINDA.-app: Klik hier of abonneer je op LINDA: Klik hier



Feyenoord
Feyenoord: 𝟒dmin angles. 📲

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Ziggo Sport
Ruud Gullit: 'Wat hij heeft neergezet, dat wordt het nieuwe DNA van Feyenoord' 🤝 | Rondo

Ruud Gullit denkt dat Arne Slot het nieuwe DNA van Feyenoord heeft neergezet.❤️ ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 18

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 32

Premiersvraag weer op tafel na terugtrekken Plasterk. Noodkreet ouders over jeugdzorg. Misdaad jongeren steeds ernstiger: is het te stoppen? Vastlopen op school: wat als je niet in het systeem past? Met traumatherapeut en oud-Kamerlid PVV Machiel de Graaf, Vlaams Parlementslid Vlaams Belang Sam van Rooy, jeugdrechtadvocaat Isabella Roos, intern begeleider Melanie Beumer en socioloog Lex Hupe.



Ziggo Sport
Edgar Davids: 'Stampen, stampen, stampen is niet altijd de oplossing' 🗣️ | Rondo

Is Farioli de trainer die Ajax nodig heeft? 🤔 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Feyenoord
Feyenoord: Walk on, coach. ♥️

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: A New Rivalry? Red Bull Worried About McLaren? | 2024 Emilia-Romagna GP Review | F1 Natio

In the Imola paddock, Tom Clarkson is joined by Fox Sport Mexico’s Diego Mejia and Italian journalist Andrea Cremonesi to reflect on a thrilling finale to the Emilia-Romagna Grand Prix, as Max Verstappen held off a charging Lando Norris to win by just seven tenths of a second. How did Verstappen go from enjoying a comfortable lead to almost losing the win? Why did Norris find so much pace towards the end? Could Oscar Piastri have won the race had he not been given a three-place grid penalty? Charles Leclerc finished third, but how will Ferrari be feeling after such high expectations for their upgrades? Tom, Diego and Andrea discuss all the big talking points and the latest developments in the driver market. Plus, RB Team Principal Laurent Mekies joins the pod to discuss whether they’re now targeting Aston Martin in the Constructors’ Championship and the team make their predictions for Monaco. 01:18 – Max v Lando rivalry beginning? 07:23 – Red Bull worried? 13:03 – Max’s second win of the weekend 19:21 – Could Piastri have won? 24:11 – Ferrari upgrades 27:38 – Fernando’s weekend to forget 37:56 – Driver market latest 45:03 – Driver of the Day 48:47 – Senna remembered 52:19 – Leclerc to win in Monaco? For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Ziggo Sport
Marco van Basten: 'Arne Slot kan van Dijk nog een stap hoger brengen' 🦁 | Rondo

Marco van Basten ziet dat Arne Slot de Liverpool-aanvoerder wel eens beter kan gaan maken 😏 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 97

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





Vitesse
Vitesse: CLUBCAM | Geweldige sfeer tijdens laatste thuiswedstrijd 💛🖤

Een kijkje achter de schermen tijdens Vitesse vs Ajax #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn korpschef Nationale Politie Janny Knol, voorzitter Nederlandse politiebond Nine Kooiman, directeur Politieke Zaken HCSS Han ten Broeke en campagnestrateeg Henri Kruithof. Met hen hebben we het over het hoofdlijnenakkoord, over het arrestatiebevel Internationaal Strafhof tegen Netanyahu en Hamas-kopstukken en over het vinden van een geschikte premierskandidaat.



AFC Ajax
AFC Ajax: CUP WINNERSSSSSSS 23/24 🏆 | Highlights Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard | Dutch Cup

De samenvatting en de reacties van de bekerfinale tussen Ajax Vrouwen en Fortuna Sittard. 00:00:00 Higlights Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard 00:07:57 Reacties Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard #AjaxVrouwen ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier





Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Het Duivelse Werk Van Bankiers | TOESTAND IN DE WERELD #5

Bekijk exclusieve video’s en extra behind the scenes op Klik hier Bedankt voor uw steun 🙏🏼 Netflix the long road to war: Klik hier trailer the long road to war: Klik hier



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: WATERGLiJBAAN RACE MET JANDiNO iN DiCHT ZWEMPARADiJS | Bellinga Vlog #3160

Video bevat samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 141

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 101

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.