True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

02-05-2024




Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 123 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 2 mei, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



In de ban van Goed en Fout
In de ban van Goed en Fout: Afl. 3

Schrijver Onno Blom reist naar Friesland omdat zijn opa Jan zich daar in 1944 bij verzetsgroep de Duif aansloot. Onno ontmoet in een café in Wirdum een aantal mannen die meer weten over die tijd. Dirk herinnert zich Onno's opa die als onderduiker bij hem thuis zat. In Tjerkwerd bezoekt Onno een smederij waar Pander, de beste vriend van opa, werd opgepakt. Toen dat gebeurde kregen de Duitsers veel informatie in handen en kwam de schuilplek van opa Jan in gevaar. Hij vluchtte direct naar een nieuw adres. Onno leest een brief die zijn opa aan zijn oma schreef, vlak nadat Pander werd opgepakt.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Salwa van der Gaag en Joost Schellevis laten zien hoe internetoplichters socialmedia-accounts overnemen. * Gonny Gaakeer en Hugo Heymans over de voorstelling 'Stuk Stoppelman'. * Maarten van Ooijen over 4 en 5 mei. * Rienck Waalkens bedacht een datingapp speciaal voor agrarische jongeren.



Dichter bij Anne Frank
Dichter bij Anne Frank: Afl. 4

Onderzoeker Peter de Bruijn focust zich op de werkwijze van Anne: welke pagina's schreef zij in welke volgorde? Hij krijgt hulp van de materiaal-technische wetenschappers: met hun minutieuze onderzoek naar het verloop van de inkt en de kreukels en vouwen in het papier. Columnist Aaf Brandt-Corstius vertelt hoe Annes dagboek diepe indruk op haar maakte toen zij het als puber las en waarom het zo'n sterk boek is. Onderzoeker Elli Bleeker laat de verschillen tussen Annes eerste versie en haar herschreven versie zien. Hila duikt in de lange weg die de bestseller-to-be na de oorlog tot aan uitgave af moest leggen.





FORMULA 1
FORMULA 1: Two rookies to watch for next year's draft 👀

Yuki Tsunoda and Daniel Ricciardo tested out their American football skills as they get used to life in Miami ahead of this weekend's Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 79 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 2 mei, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Schendt Rusland wapenverdrag? Rusland zet structureel chemische wapens in op het slagveld in Oekraïne, zeggen de Verenigde Staten. We spreken met experts en schakelen met verslaggever Wessel de Jong in Oekraïne en correspondent Rudy Bouma in de VS. * Links in Brussel toch verdeeld. Voor het eerst slaan GroenLinks en de PvdA ook bij de Europese verkiezingen de handen ineen, met een gezamenlijke lijst en één verkiezingsprogramma. We nemen een kijkje in Brussel en Straatsburg. * Al bijna een kwart eeuw zijn in Portugal alle drugs gedecriminaliseerd. Maar er komen langzaamaan barsten in die aanpak. Wordt het tijd voor een ander beleid?





Podium ZWART
Podium ZWART: Afl. 3

Hiphop-legendes Pete Philly & Perquisite praten met Veronica over het verleden en de toekomst. We horen nieuwe muziek en ook Naaz en Magne treden op.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 2

Ierland wordt een van de rijkste landen van Europa genoemd, tegelijkertijd wordt de huizencrisis met de dag erger. De leegloop onder millennials is daarom een feit, al merken expats daar weinig van.



FORMULA 1
FORMULA 1: Hamilton Puts Adrian Newey At The TOP Of His Wish List 👀

Lewis Hamilton says that he would ‘love to work’ with Adrian Newey in the future, after the F1 designer announced his departure from Red Bull Racing ahead of the Miami Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



De Bauers
De Bauers: Afl. 5

Het is carnaval in Brabant en hoewel Frans optreedt in Kruikenstad houdt hij het verder rustig. De échte feestneus van de familie is Frans Junior. Gehuld in een Dr. Love-outfit maakt hij de straten van Breda en Roosendaal onveilig. Samen met Mariska brengt Frans een bezoek aan de basiliek in Oudenbosch, de kerk waar zij zestien jaar geleden getrouwd zijn. Deze basiliek is een replica van de Sint Pieter in Rome. Al jaren dromen Frans en Mariska ervan om die een keer te gaan bezoeken, maar het komt er maar niet van. Nu Frans 50 is, gaat het dan eindelijk gebeuren.



Anne Frank House
Amsterdam | Episode 1 | Anne's story | Anne Frank House

Amsterdam is where Anne's story as we know it begins. As a thirteen-year-old girl, Anne receives a (now famous) diary for her birthday and begins to write. During the Second World War, the Nazi regime forced the Frank family into hiding. This brand new English video tour has been created for anyone who doesn’t have the opportunity to visit the Anne Frank House. In fourteen short episodes, a virtual Anne Frank tells her story and guides you through the Anne Frank House using footage filmed in the museum. The video tour is enhanced with historical images and clips from the Anne Frank video diary. All fourteen episodes are now available on this YouTube channel! Do you want to visit our museum in real life? Go to the official website: Klik hier the Anne Frank House The Anne Frank House was established on 3 May 1957 in cooperation with Otto Frank, Anne Frank’s father. The Anne Frank House is an independent organisation dedicated to the preservation of the place where Anne Frank went into hiding and wrote her diary during the Second World War. The organisation brings the life story and the work of Anne Frank to the attention of as many people as possible worldwide, partly with the aim of raising awareness of the dangers of antisemitism, racism and discrimination and the importance of freedom, equal rights and democracy.



Pointer
Pointer: Afl. 17

Wie het account Radio Genoa op X (Twitter) volgt, wordt overspoeld met video's waarin zwarte mensen geweld plegen of zich ongepast gedragen. Radio Genoa's boodschap? 'Dit gebeurt als je vluchtelingen binnenlaat in Europa'. De video's zijn miljarden keren bekeken, ook doordat volgers ze zoveel retweeten. Onder hen PVV-voorman Geert Wilders en Elon Musk, die Twitter overkocht en omdoopte tot X. Sindsdien zijn dit soort extreme accounts die angst en haat voor mensen met een migratie-achtergrond willen kweken, sterk gegroeid. Wij onthullen wie achter dit account zit en zoeken uit wat de gevolgen zijn voor de samenleving.



90's Dance
90's Dance: Afl. 5

T-Spoon brak in 1994 door met de hit No time to waste. Er volgden nog vele dance klassiekers, maar hun grootste hit scoorden zij pas in de nadagen van de Eurodance: met Sex on the beach. Het nummer ging de wereld over, net als het bijbehorende dansje. De bekendste gezichten zijn rapper ShamRock en Linda Estelle, maar het begint allemaal met producer Serge Ramaekers die in 1988 doorbreekt in het dan populaire genre new beat.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 89

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 28

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 88

In Dordrecht wonen Ilona en Ralf met hun gezin in een eeuwenoud stadshuis. In hun woonkamer liep ooit een paard rond de gruttenmolen. De geschiedenis maakt het bijzonder om hier te wonen. * Chef-kok Sharon tovert snel een Thais gerecht op tafel: pad krapow. * In de Schadijkse bossen trekt boswachter Marieke er samen met haar collega Andy opuit voor een oudebomenwandeling. Onderweg stuiten ze op bijzondere exemplaren. * Anne Wieggers is verguld met haar nieuwe kas, maar een kas is altijd een wat onnatuurlijke situatie. Des te belangrijker om de balans in de bodem en in het leven in de kas te houden. Anne laat zien hoe ze dat doet.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 67

Talkshow om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw. Zij voeren het gesprek over maatschappelijke thema's met betrokkenen en ontvangen actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment.



Feyenoord
Feyenoord: Spelers, artiesten & optreden GEERTRUIDA! 🎤 | Kameraadjes Voetbalshow 2024

De tweede editie van de Kameraadjes Voetbalshow was een groot succes. 9.000 Kameraadjes kwamen naar De Kuip en zagen verschillende artiesten, spelers van Feyenoord 1 en een optreden van niemand minder dan Lutsharel Geertruida. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 123

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Jitka heeft geen positieve indruk van Erwin en het is niet alleen hoe hij eruitziet, zijn gewoontes vallen ook verkeerd. De grote liefde van Lisanne zit niet tegenover haar, maar thuis op de bank en Pierre heeft nog een minpuntje.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Op 10 mei 1940 valt het Duitse leger Nederland binnen. Ons land wordt vijf jaar bezet

Op 10 mei 1940 valt het Duitse leger Nederland binnen. Ons land wordt vijf jaar bezet door nazi-Duitsland. Voor de nazi's was niet iedereen gelijk. Joden, Roma en Sinti, gehandicapten en homoseksuelen werden gediscrimineerd en vermoord. Chris de Leeuw was nog een kind toen de oorlog uitbrak, een doodgewoon meisje van veertien jaar. Hoe heeft zij de oorlog beleefd? Janouk haalt herinneringen op met haar. In een liedje zingt een jongen over zijn oma die de hongerwinter heeft meegemaakt.



Feyenoord
Feyenoord: Ali 🤝 police 🚔🚨

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 51

In hoe gaat het? spreekt presentator Fred Zuiderwijk spontaan mensen aan in de hal van het ziekenhuis en vraagt: hoe gaat het? En topchef Wouter Kik, geboren en getogen in Zeeland, ontving in 2023 zijn eerste Michelinster. Vandaag laat hij zich inspireren door zijn Zeeuwse collega's, die voor hem hun signatuurgerecht klaarmaken.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 105

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 88

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Gio
Gio: IK HEB EEN MAAND GEWACHT OP DIT MOMENT🥳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 86

Als Maria van Lieshout in 2011 in het huis van haar overleden oma oorlogsdocumenten vindt, duikt zij in het verleden van haar grootouders. Tot haar grote verrassing ontdekt zij tal van oorlogshelden, waarop zij haar boek Het lied van de merel baseerde. * Voormalig proftennisster Elke Tiel schreef mee aan de Eurovisie Songfestival-inzending van Cyprus. Maakt de inzending kans? We bespreken het lied met haar. * De Brabantse popgroep Abel gaat weer op tour met hun nieuwe album. Om dat te vieren komen ze optreden.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 6

Mijnheer Mason verhuist naar de boerderij en krijgt veel hulp. Edith benoemt de jonge Laura Edmunds als haar uitgever. Carson klaagt weinig subtiel tegen zijn vrouw over het eten.



EnzoKnol
EnzoKnol: DIT IS HOE MIJN 1E LES PADEL ERUIT ZIET...

Deze video is in samenwerking met The Padellers. Zelf padelles volgen? Check: Klik hier kledinglijn ➜ Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌





Feyenoord
Feyenoord: Eight stunners to choose from 🤩 | GOTM April

Igor Paixão, Yankuba Minteh, Quinten Timber, Ayase Ueda, Luka Ivanušec, Antoni Milambo of Kelvin Neijenhuis? Het is weer tijd om te stemmen op jouw favoriete Feyenoord-goal, deze keer van de maand april. Ga snel naar onze Instagram Stories! #GOTM ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 122

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Anne Frank House
Sneak preview | Anne's story | Anne Frank House

Anne's story This brand new series of videos has been created for anyone who doesn’t have the opportunity to visit the Anne Frank House. In fourteen short episodes, a virtual Anne Frank tells her story and guides you through the Anne Frank House using footage filmed in the museum. The video tour is enhanced with historical images and clips from the Anne Frank video diary. All fourteen episodes will be available on this YouTube channel from tomorrow! Do you want to visit our museum in real life? Go to Klik hier website: Klik hier the Anne Frank House The Anne Frank House was established on 3 May 1957 in cooperation with Otto Frank, Anne Frank’s father. The Anne Frank House is an independent organisation dedicated to the preservation of the place where Anne Frank went into hiding and wrote her diary during the Second World War. The organisation brings the life story and the work of Anne Frank to the attention of as many people as possible worldwide, partly with the aim of raising awareness of the dangers of antisemitism, racism and discrimination and the importance of freedom, equal rights and democracy.



vThorben
vThorben: Minecraft Maar Er Zijn Random Drops

Bedankt voor het kijken naar Minecraft Maar Er Zijn Random Drops Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 9

Het is dit jaar 100 jaar geleden dat Anton Heyboer geboren werd. Twee kenners, expert Willem de Winter en museumdirecteur Marieke Uildriks, maken een reis door zijn leven en werk. Ze worden gevolgd wanneer ze samen een eerste selectie doornemen voor de op handen zijnde overzichtstentoonstelling in museum JAN en brengen een uniek bezoek aan het huis in Den Ilp waar hij samen met zijn vrouwen woonde en werkte. Twee van zijn toenmalige vrouwen vertellen openhartig over hun niet-alledaagse leven met hem en de onnavolgbare beslissingen die hij nam in zijn carrière.



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 6

Aan het einde van iedere werkdag verzamelt Nederland zich in het nieuwscafé om de dag door te nemen. Met korte bijdragen uit het land, interactie met de kijkers thuis en een aantal vaste stamgasten.



Boos
Emin Skenderovic EXPOSED: ‘rijke schilder’ dupeert cursisten voor tienduizenden euro's | BOOS S11E01

Wijze (doch soms wat misogyne) levenslessen en een inspirerend achtergrondverhaal: dat is Emin Skenderovic. Deze man kan jou wat leren, want hij was ooit schilder maar dropshipte zichzelf ontzettend rijk - en dat spreekt mensen wel aan. Op zijn socials geeft hij auto’s weg, pronkt hij met dure kleding en tripjes naar Dubai of Marbella, en hij kan jou ook leren hoe jij dit kan behalen. Hij biedt namelijk een coachingstraject aan. Zo kan hij jou 1-op-1-coaching bieden en leren net zo rijk te worden. Klinkt je misschien bekend in de oren, want dit is het verdienmodel van bijna elke zelfbenoemd-rijke-dropshipper ooit. Maar, surprise: de cursus laat te wensen over. Van de 1-op-1-coaching komt weinig terecht. Ook andere beloftes worden niet nagekomen, en cursisten voelen zich misleid en willen hun geld terug. Alleen dit geld komt nooit terug. Emin heeft hier namelijk regels voor bedacht: je moet eerst de hele cursus doorlopen. En zodra je al begonnen bent met de cursus, heb je al kennis vernomen en kan je óók je geld niet zomaar terugkrijgen. Allerlei vreemde constructen die juridisch gezien geen stand houden en een terugbetaling niet in de weg zouden moeten zitten. De klachten stapelen zich op, zowel in onze mailbox als online. En dan belandt er wat materiaal bij ons dat een heel nieuw licht werpt op Emin - zijn positie in het grote geheel, en op de mensen die (achter de schermen) eigenlijk aan de touwtjes trekken. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: Klik hier ons ook op Instagram en TikTok: Klik hier



Nienke Plas
Dit is een HELE intense ervaring, maar doe ik dit nog een keer..?? #368 By Nienke Plas

Oprecht benieuwd: Wat snacken jullie tijdens het kijken naar de vlog? MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



EnzoKnol
EnzoKnol: DIT WILDE MYRON AL HEEL LANG DOEN! #3915

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌









AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 🔥 𝑩𝒊𝒈𝒈𝒆𝒔𝒕 𝒘𝒊𝒏 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏! | Highlights Telstar - AZ Vrouwen

Bekijk hier de hoogtepunten van het duel tussen Telstar en de AZ Vrouwen. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 28

Live nieuwsmagazine vanuit Den Haag met debat, onderzoek en duiding. De andere kant van de nieuwsbol wordt belicht met gasten en vaste panelleden in de studio. Verder reportages uit het land, kort en internationaal nieuws.



FORMULA 1
FORMULA 1: Ayrton Senna remembered by Bruno Senna | F1 Beyond The Grid Podcast

30 years since his death at Imola on 1st May 1994, Ayrton Senna’s legacy is still felt around the world. Brazil’s three-time Formula 1 World Champion continues to inspire today’s generation of racing drivers and fans. To Bruno Senna, Ayrton is still both his uncle and his hero. Speaking to Tom Clarkson, Bruno shares his childhood memories of Ayrton away from the track, the ‘racing relationship’ they built together, how his life changed after Imola 1994, and the pressure Ayrton’s success put on his own F1 career. 03:16 – Bruno’s memories of Ayrton 11:39 – How Ayrton’s death changed Bruno’s life 17:03 – How Bruno’s mum helped revive his racing career 24:18 – Success in Formula 3 and GP2 30:02 – Being told he wasn’t ‘good enough’ for F1 32:22 – The ‘what-ifs’ that shaped Bruno’s F1 experience 47:57 – Comparisons with Ayrton 52:26 – What he’d do differently now 57:33 – Quickfire questions For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier







MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 84

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Feyenoord
Highlights sc Heerenveen - Feyenoord V1 | Azerion Vrouwen Eredivisie | 2023-2024

Feyenoord V1 heeft in de midweekse speelronde in de Azerion Vrouwen Eredivisie een overwinning geboekt. Op bezoek bij sc Heerenveen won de ploeg van Jessica Torny woensdagavond met 0-2 door doelpunten van Ella Van Kerkhoven en Esmee de Graaf. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast: VVD-Europarlementariër Malik Azmani, voorzitter van zorgvakbond NU91

Te gast zijn VVD-Europarlementariër Malik Azmani, voorzitter van zorgvakbond NU91 Femke Merel van Kooten en NRC-columnist Aylin Bilic. Met hen hebben we het over Azmani's werkbezoek aan de Canarische Eilanden, over de oproep aan zorgpersoneel om het werk 2 minuten stil te leggen en over Nationale Dodenherdenking.





PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Veel grote kansen 🥵

De samenvatting van Ajax Vrouwen - PSV Vrouwen. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Noob Verstoppertje Vs Pro Verstoppertje! (Roblox)

Noob Verstoppertje Vs Pro Verstoppertje! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 99

Buurman Ron blinkt weer eens uit in iets bijzonders: omroeper op de kermis. Hij laat graag zijn kunsten aan Fenna horen. Fenna krijgt bezoek van een jonge kermis-expert met zijn eigen kermis. Ook worden er kunstwerken van suikerspin gemaakt.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 122

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 88

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.