True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

11-04-2024




2Doc
2Doc: Afl. 24

Kees lijdt aan de ziekte van Parkinson. De relatie met zijn geliefde Carmen komt hierdoor onder druk te staan. Als een medicijn uitblijft, dient zich een bijna onmenselijk, duivels dilemma aan.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

MAX-baas Jan Slagter en staatssecretaris van Cultuur en Media Fleur Gräper over de toekomst van de NPO * SP-leider Jimmy Dijk en beursmiljonair Marcel Melis over of de allerrijksten meer belast moeten worden. * Onderzoekers van het NFI Lex Meulenbroek, Martin Janssen, Irene Kuiper en Benno Jacobs over 25 jaar revolutionaire opsporingstechnieken van het NFI.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 64 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 april, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Hoe gaat het met de formatie? Het lijkt erop dat de gesprekken tussen PVV, VVD, NSC en BBB in een moeizame fase zitten. Onderhandelingen over een hoofdlijnenakkoord lopen stroef. Politiek verslaggever Arjan Noorlander praat ons bij. * Zwitsers organiseren vredesconferentie. Zwitserland houdt in juni een vredesconferentie met tientallen landen over de oorlog in Oekraïne. We blikken vooruit met Oost-Europadeskundige Bob Deen. * Massale evacuaties Rusland. Afgelopen vrijdag brak een dam bij de Kazachse grens als gevolg van hevige regenval. We bespreken de implicaties van de overstromingen en de overheidsrespons met Ruslandkenner Hubert Smeets.





Who's that girl?
Who's that girl?: Afl. 8

Sylvana IJsselmuiden kreeg de titel Mooiste Vrouw van Nederland van de FHM in 2020. Maar naast een mooie verschijning heeft Sylvana veel meer te bieden, ondanks dat de oud Dumpert presentatrice daar veel vooroordelen over krijgt. Alles wat ze heeft bereikt is de trotse Friezin niet zomaar komen aanwaaien. Sylvana groeit op in Leeuwarden als jongste van vier, wat zeker niet altijd het gelukkige gezinnetje is. Ook krijgt ze op jonge leeftijd te maken met baarmoederhalskanker. Een ding is zeker: Sylvana zeurt niet, geeft nooit op en werkt keihard. En dat heeft haar gebracht waar ze nu is. Maar makkelijk was dat niet altijd.



Focus
Focus: Afl. 9

Hoe zorgen we ervoor dat iedereen wereldwijd ook in 2050 genoeg vis kan eten zonder dat onze zeeën volkomen leeggevist worden? Aquacultuur kan een oplossing zijn: het kunstmatig opkweken van ei tot volwassen vis. Maar dat proces moet wel zo duurzaam en diervriendelijk mogelijk. Kan de wetenschap helpen? Aan de Radboud Universiteit leren onderzoekers vissen zelf hun voermoment uit te kiezen om zo minder voedsel te verspillen en minder stikstof uit te stoten. En biologen zijn al tientallen jaren bezig met de heilige graal binnen de vissenkweek: het geheim achter de voortplanting van de paling. Wie dat ontrafelt heeft letterlijk goud in handen.



De Bauers
De Bauers: Afl. 2

Het is de grote dag; Frans zijn 50e verjaardag! Hoewel hij vooral niet te veel poespas wilde, staat hem het tegenovergestelde te wachten. Voor dag en dauw is het huis omgetoverd tot een feestlocatie met ballonnen, slingers én een enorme Abrahampop. Voor Frans is deze dag een emotionele rollercoaster. Hij vindt het heel speciaal dat dit alles voor hem geregeld is en moet heel wat traantjes wegpinken. Frans denkt dat hij de dag afsluit met een gezellig etentje met zijn gezin in hun favoriete restaurant, maar op de terugweg blijkt dat ze niet naar huis rijden. In Rotterdam staat hem nog een enorme verrassing te wachten.



Het Roer Om
Het Roer Om

Marion en Rikky emigreren naar een piepklein dorpje middenin Frankrijk. Rikky is fervent sterrenkijker, hij wil dan ook op hun terrein drie sterrenkijk-huisjes plaatsen, die gehuurd kunnen worden door andere amateur-astronomen. Er is een strakke deadline, want in de donkerste maand van het jaar staat de opening gepland. Gaat het ze lukken de sterrenwacht op tijd af te hebben?



Pointer
Pointer: Afl. 14

Ruim 700 vliegtuigen over je hoofd op één dag. Winnie de Wit uit Assendelft strijdt al jaren voor het terugdringen van het aantal vluchten over haar huis, maar vooralsnog zonder resultaat. Omwonenden van de mogelijke vierde aanvliegroute - die getekend staat over delen van Utrecht en Gelderland - maken zich zorgen dat ook zij straks niet meer rustig kunnen slapen of dat de mooie natuur in hun omgeving wordt verstoord.



90's Dance
90's Dance: Afl. 2

Twenty 4 Seven werd bekend met hits als Is it love en Slave to the music. Ze wisten meer dan twintig miljoen geluidsdragers te verkopen en ze scoorden over de hele wereld meerdere nummer 1-hits. De act is ontstaan bij Ruud van Rijen. Hij was een van de eerste Eurodance-producers die een rapper combineerde met een zangeres. Deze zangeres was de zestienjarige Nance. Inmiddels een gevierd tv-presentatrice. Samen met rapper Stay-C en dansers Hanks en Jacks reisden ze van optreden naar optreden. Maar als Nance onverwacht aan de kant wordt gezet, zet het verval in.



FORMULA 1
FORMULA 1: 20 Times F1 Cars Went Airborne!

From the infamous Mark Webber somersault in Valencia to the Australian Grand Prix claiming the races of Alonso and Brundle 20 years apart… Here’s 20 times F1 cars got air! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 74

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 32

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



First dates
First Dates: Afl. 21

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 73

In Eindhoven wonen Frederique en Stijn in hun eerste koophuis. Ze hebben een unieke plek gecreëerd dankzij een modern en funky interieur vol kleurrijke accessoires. * Chef-koks Sharon en Ramon bezoeken voor de KRO-NCRV-actie Lief Gebaar het Drentse Roswinkel. Deze actie staat het in het teken van kinderen die het thuis financieel niet breed hebben en om die reden vaak geen kinderfeestje kunnen vieren. In het opgeknapte dorpshuis trekken Sharon en Ramon alles uit de kast om met de kinderen een onvergetelijk verjaardagsfeestje te vieren. * In de Achterhoek leven Shelley en Dennis samen met hun vrije blije dieren. Met ieder hun eigen karakter.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 52

Suse van Kleef zit aan de zijde van Sophie. * Haagse bronnen spreken van een dip in de formatie en vandaag debatteerde de Tweede Kamer over bezuinigingen en hervormingen bij de publieke omroep. Te gast is politiek verslaggever Marleen de Rooy. GroenLinks-PvdA-leider Frans Timmermans schuift aan over de verhoging van het minimumloon die tóch niet doorgaat. * Improvisatietheater om het échte leven beter te begrijpen. De leerlingen van theaterschool InterActing hebben autisme en krijgen les in hoe te improviseren. Ambassadeur Henry van Loon en initiatiefnemer Saskia Maas schuiven aan met leerlingen Jurre en Olivia. * Chef'Special treedt op.



Feyenoord
Feyenoord: MARCH G⚽ALS! Vote now for your winner | GOTM

De mooiste Feyenoord-goal van de maand maart? Dat bepalen jullie! De kanshebbers zijn Santiago Gimenez, Mats Wieffer, Dávid Hancko, Igor Paixão, Emma Pijnenburg van Feyenoord Vrouwen 1 en jeugdspelers Jan Plug en Kelvin Neijenhuis. Breng jouw stem uit via Instagram Stories ➤ Klik hier ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 102

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

De carrièreplannen van Onur zorgen er niet voor dat Nour meteen gas wil geven. En zijn manier van ontspannen staat ook nogal haaks op die van haar. In het andere appartement vinden Jos en Ilona juist wel de verbinding die ze zoeken. Maar qua liefdestaal hoeven ze elkaar gelukkig niks uit te leggen.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4703

Een 32 kilometer lange dijk tussen Noord-Holland aan de ene kant en Friesland aan de andere kant. Maar de Afsluitdijk is niet zomaar een dijk. Ruim honderd jaar geleden begon de bouw van de Afsluitdijk, met de hand! Duizenden mensen werkten eraan. Maar waarom eigenlijk? Pascal zoekt het uit. In de sketch zien we hoe tovenaarsleerlingen een magieloze strijd tegen water voeren.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In hoe gaat het? spreekt presentator Fred Zuiderwijk spontaan mensen aan in de hal van het ziekenhuis en vraagt: hoe gaat het? En topchef Wouter Kik, geboren en getogen in Zeeland, ontving in 2023 zijn eerste Michelinster. Wouter laat zich vandaag inspireren door zijn Zeeuwse collega's, die voor hem hun signatuurgerecht klaarmaken.



FORMULA 1
FORMULA 1: Pure Ricciardo Box Office 🍿

Take a look back at this Daniel Ricciardo triple overtake at the Chinese Grand Prix which led to the Australian’s thrilling victory in 2018. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 24

Steven en Jamie Kazàn nemen het op tegen Jasper Demollin en Tobias Camman.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 87

Waterschapslasten zijn oneerlijk verdeeld * Tekort aan gevangenispersoneel: wat zijn de alternatieven? * Het geduld raakt op in de formatie * Israël bereidt zich voor op een aanval vanuit Iran



EnzoKnol
EnzoKnol: VLUCHT TAS VOOR DE BABY INPAKKEN! #3894

Deze video bevat een samenwerking met Klik hier kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 73

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 74 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 april, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: IS HET NOU EINDELIJK ZO VER? ZE SCHROK ZICH DOOD💍

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Stem nu op jouw Unibet Moment van de Maand - Maart

Stem nu op www.heracles.nl/momentvandemaand Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 71

Carlo Boszhard en Boris Itzkovich Escobar vertellen over het vierde seizoen van Make Up Your Mind, waarbij ze alvast vooruitblikken op de laatste aflevering van het seizoen. * Carry Waalderbos schreef het boek Verborgen Verleden, waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis. * Het is Wereld Parkinson Dag. Wilma van de Berg is neurowetenschapper en expert op het gebied van parkinson in Nederland. * Nadia Rashid vertelt over het hoger beroep rond de zaak van haar ontvoerde dochter Insiya Hemani.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 6

De flirterige Simon Bricker keert terug naar Downton om een schilderij van Cora te bespreken. Tom neemt een moeilijke beslissing met betrekking tot Sarah Bunting en Rose ontmoet een knappe vreemdeling.







NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 101

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Nienke Plas
Voorbereidingen treffen voor de eerste vakantie met alle kindjes ❤️ #362 By Nienke Plas

Hopelijk hoef ik geen zout, handzeep en dekbedden mee te sjouwen naar de cruise! MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Kwebbelkop
Kwebbelkop: $1 to $1,000,000 Army Truck In GTA 5 (RP)

$1 to $1,000,000 Army Truck In GTA 5 (RP) Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! 🧡 Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop #gta5 and #gtarp content!



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 22

Daklozen Oost-Europa teisteren onze grote steden. Uitzetten illegalen: lastig of politieke onwil? Met gemeenteraadslid Beter voor Apeldoorn Antoon Huigens en gemeenteraadslid BVNL Hilversum Frederique Durlacher, initiatiefnemer Let Women Speak Caroline Franssen en voorzitter De Roze Leeuw Erik Havenaar.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 69

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn econoom Jasper van Dijk, oud-gevangenisdirecteur Madeleine van Toorenburg en directeur Women in Tech Lieke Lamb. Met hen hebben we het over het debat in de Tweede Kamer over de kinderopvangtoeslag, over het gevaar van personeelstekorten in de gevangenis en over het belang van Girls Day.



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | 𝐑𝐄𝐌𝐎𝐍𝐓𝐀𝐃𝐀 🤤

The highlights of West Ham United U21 - Jong PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 101

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 73

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.