True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

28-01-2024
De kist
De Kist: Afl. 3

Van werken in de porno-industrie tot het schrijven van een boek over haken: Bobbi Eden doet het. Haar eigen vader overlijdt op jonge leeftijd en zelf balanceert ze als tiener twee keer op het randje van de dood. Ze vertelt Kefah Allush dat ze recentelijk opnieuw op een akelige wijze met de dood is geconfronteerd.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 28 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 januari, 22:33 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



De Sociëteit
De Sociëteit: Afl. 1

Wekelijkse inclusieve talkshow waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Het programma voert het gesprek van de week, maar met een open insteek. De Sociëteit wordt gepresenteerd vanuit Amsterdam.



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurte

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Danny and the Americans
Danny and the Americans: Danny Ghosen reist onbevooroordeeld en nieuwsgierig langs de rafelranden va

Danny Ghosen reist langs de rafelranden van de Amerikaanse samenleving, op zoek naar waar het wringt. Dat doet hij op zijn eigen manier: onbevooroordeeld en nieuwsgierig.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Vanaf het begin van de oorlog is voor Oekraïne een tekort aan munitie het grootste probleem. De productie moet nu echt omhoog, vindt Oekraïne. We praten erover met verslaggever Gert-Jan Dennekamp in Kyiv en met Kysia Hekster, NOS-correspondent voor de EU.* Wat slachtoffers, journalisten en politici jaren niet lukte, is een dramaserie wel gelukt. Het VK is sinds begin dit jaar in de ban van het schandaal rondom The Post Office. De makers vertellen het verhaal van eigenaren van postagentschappen die onterecht werden veroordeeld voor diefstal en fraude vanwege onverklaarbare kastekorten. De verklaring lag bij een foutgevoelig computersysteem.



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Expert Menno Hoencamp taxeert in het Dordrechts Museum een reflectietetelesc

Expert Menno Hoencamp taxeert in het Dordrechts Museum een reflectietetelescoop waarmee je de maan ziet. In Verbeke Foundation komt een schilderij voorbij van Roger Raveel, een van de belangrijkste schilders van België uit de 20e eeuw. Later werd hij tot ridder benoemd, wat vrij uniek was. In Kasteel Wijchen zes boeken die de eigenaar erfde van zijn tante die verloofd was met kunstenaar Bert Munters. Een Chinese theepot die al vier generaties in de familie is, wordt in het Groninger Museum besproken. In het Nationaal Militair Museum bekijkt Esther Aardewerk twee prijszwepen. Zwepen werden uitgereikt ter gelegenheid van harddraverijen.



Heel Holland bakt
Heel Holland Bakt: Afl. 1

De tien nieuwe bakkers gaan aan de (be)slag. Niet geheel toevallig is beslag ook het thema. Een gevulde cake is de eerste opdracht voor de kandidaten, tijdens de technische opdracht worden Bossche bollen gemaakt en er wordt afgesloten met een waar financierspektakel.



De slag om Florida
De slag om Florida: Afl. 2

Valentijnsdag 2018. Een schutter richt een bloedbad aan op zijn voormalige middelbare school in een voorstadje van Miami. Uit het verdriet en de woede over deze 'Parkland shooting', die zeventien mensen het leven kost, komt een invloedrijke jongerenbeweging voort: March For Our Lives. De 25-jarige Maxwell Frost, een van de gezichten van de beweging, wordt als eerste Gen Z'er verkozen in het Amerikaanse Congres, waar hij zijn strijd om strengere wapenwetten voortzet. Vaders Ryan en Manuel verloren allebei een kind bij de schietpartij, maar over de lessen ervan zijn ze het radicaal oneens.



10e
10e: We zijn weer terug! - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 030

In deze 30e backstagevlog van de Avondshow zijn we weer terug! Whoohoo! ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Bekijk de video van BlokkieGames: Klik hier alle muziek hier: Klik hier muziek: Arjen Lubach/Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier Threads: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Groenteman op zondag
Groenteman op zondag: Afl. 1

Een gesprek met popkoningin Froukje. Haar debuutalplaat kwam deze maand uit en daar hoort een tournee door Nederlandse bij. Froukje speelt twee nummers van haar album. Corry Konings en Donnie bezochten de voorstelling J.S. Bach - De Apocalyps en de tentoonstelling My Oma, met twee verdiepingen vol kunstwerken met als thema De grootmoeder. Gijs Groenteman ontvangt ook actrice, toneelregisseur en schrijver Annemarie Prins. Met haar 91 jaar is zij de oudste nog spelende actrice van het land. Verslaggever Raïsha Zeegelaar gaat langs bij het Tappin-It Collective, het enige tapdancegezelschap van Nederland.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Volendam - Fortuna Sittard

27m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel FC Volendam - Fortuna Sittard gespeeld op zondag 28 januari.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 28

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 3

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



Mollenstreken
Mollenstreken: Afl. 4

Speurneus Lavezzi Rutjes is terug om de Mol te ontmaskeren! In zijn eigen studio bespreekt hij de nieuwste aflevering van Wie is de Mol?. Samen met de jonge kijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken om antwoord te geven op die ene vraag: Wie is de Mol?



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 4

Jonge Held is de winnaar van de Davina van Wely Prijs, die Fratres van Arvo Pärt voor viool speelt. * Het Isidore String Quartet voert werken uit van Felix Mendelssohn en Billy Childs. Het ensemble won de International Banff String Quartet Competition en kreeg de Avery Fisher Career Grant toegewezen. * Het Gurdjieff Ensemble speelt klassieke Armeense muziek van de mysticus George Gurdjieff. * Huispianist Sven Figee speelt muziek van de Ethiopische Emmahoy Tsegué-Maryam Guèbrou. * De Hoge Tafel: Emma van der Schalie vertelt over het carnaval in Venetië. Duo Zeffiretti - countertenor Maayan Licht en klavecinist Guy Maori - vertolkt een aria.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -eveneme

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



NOS Journaal
NOS Journaal: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de we

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Taarten van Babel
Taarten van Babel: Afl. 4

Jaap woont al zijn hele leven op het eiland Urk en daar hebben ze best wel bijzondere gewoontes. Zo gaat Nick mee op kost. Jaap neemt hem mee naar zijn opa die al vijftig jaar elke zondag dezelfde cake bakt voor de hele familie. Opa toont nooit emoties, zegt Jaap, maar vandaag is dat anders.



NOS Holocaust Herdenking
NOS Holocaust Herdenking: Afl. 3

Terugblik op de Nationale Holocaust Herdenking in Amsterdam. Verder een reportage over Zeist, waar in de Tweede Wereldoorlog tussen de 600 en 800 Joodse onderduikers verborgen zaten in 300 woningen.



Wat maak je Menu?
Wat maak je Menu?: Afl. 4

Quizshow vol gekke ingrediënten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting PEC Zwolle - sc Heerenveen (v)

23m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel PEC Zwolle - sc Heerenveen gespeeld op zondag 28 januari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Go Ahead Eagles - N.E.C.

25m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Go Ahead Eagles - N.E.C. gespeeld op zondag 28 januari.



Kruispunt
Kruispunt: Afl. 1

De musical Jesus Christ Superstar is sinds deze maand terug in het theater. Alweer ruim vijftig jaar geleden kwam de wereldberoemde rockopera uit als film, daarvoor als muziekalbum en Broadwaymusical. Wat is de kracht van het verhaal en de muziek anno 2024? Daarover vertellen fans voor wie Jesus Christ Superstar levensveranderend was. Ook muziekkenner Leo Blokhuis kan niet ontbreken. Waarom was de paus zo positief over de rockopera? Verder mogen we meekijken bij de laatste repetities met regisseur Ivo van Hove en de Nederlandse cast, waarin Jeangu Macrooy, die de rol van Jezus vertolkt.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Feyenoord - FC Twente

21m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Feyenoord - FC Twente gespeeld op zondag 28 januari.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Hij Wordt Boos In Brookhaven RP!🏡

Hij Wordt Boos In Brookhaven RP!🏡 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Her(s)tories
Her(s)tories: Schrijver, presentator en verteller Shanti Singh brengt een ode aan de vrouwen uit de

In de theatervoorstelling Her(s)tories brengt schrijver, presentator en verteller Shanti Singh een ode aan de vrouwen uit de Hindostaanse migratiegeschiedenis. Schrijvers, dichters en performers vertellen de verhalen van de pioniers, strijders en feministen van toen, ieder op hun eigen wijze. Deze verhalen vormen een belangrijk onderdeel van onze Nederlandse geschiedenis, maar ontbreken in de geschiedenisboeken en daardoor ook in het collectieve geheugen. We volgen Shanti tijdens het maken van deze voorstelling en zetten onze onbekende vrouwelijke strijders in het licht.



SLAM!
SLAM!: This is why JAMES HYPE is the GOAT 🐐 #shorts #djset @JamesHype #remix

SLAM! brings you THE best sets that were recorded live at ADE. This time it's James Hype in the booth. Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam Klik hier live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting sc Heerenveen - AZ

11m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel sc Heerenveen - AZ gespeeld op zondag 28 januari.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting PSV - ADO Den Haag (v)

16m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel PSV - ADO Den Haag gespeeld op zondag 28 januari.



A kind of spark
A kind of spark: Tijdens een schoolproject ontdekt het autistische meisje Addie dat in haar dorp vro

Addie gaat met haar zussen naar de bibliotheek. Ze hoopt daar meer te weten te komen over de verdwijning van Lady Margaret Fraser.



Venny & De Bims
Venny & De Bims: Afl. 3

Venny leert een nieuwe groep kennen: de BIMS246, alhoewel iedereen aardig lijkt te doen, is Evi dat niet... En waarom doet Delano zo mysterieus over een meisje?



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 4

Na jaren van torenhoge inflatie en dalende koopkracht zien de vooruitzichten voor 2024 er iets beter uit. Een gesprek met Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank. * Commandant der Strijdkrachten Onno Eichelsheim schuift aan over militaire steun aan Oekraïne, uitdagingen voor Defensie en veiligheid in Nederland en Europa. * Columnist en documentairemaker Natascha van Weezel is bij de Nationale Holocaust Herdenking en schuift daarna aan. Met haar spreken we over herdenken, maar ook over Israël en hoe moeilijk het soms is om je tot Israël te verhouden. * De nieuwsfoto met fotograaf en filmmaker Ahmet Polat.



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 4

In Papoea is de kwaliteit van onderwijs erg laag en ouders zien het belang er niet van in om hun kinderen naar school te sturen. Met de bouw van een schoolbibliotheek investeren we in onderwijs voor de toekomst.





EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 2

EO Metterdaad geeft stem en steun aan mensen wereldwijd die leven in onrecht, nood en armoede.



EO BEAM Kerkdienst
EO BEAM Kerkdienst: Afl. 1

Joram Kaat gaat in gesprek met Catharinus van den Berg. Hij heeft een manier gevonden om oude kloostertradities een plek te geven in zijn leven. Wat kunnen jongeren leren van monniken? Hoe kun je rust en focus vinden zonder jezelf op te sluiten in een klooster? Met muziek van de BEAM Worshipband.



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 5

Jezus of je leven!? Een vraag die christenen die te maken hebben met vervolging vanwege hun geloof in Jezus vaak horen. Toch kiezen zij, ook onder dreigende omstandigheden en met gevaar voor eigen leven, voor Hem. Hoe kunnen zij dit vol vertrouwen doen, als de prijs zo enorm hoog is? Simon Visser staat hierbij stil in zijn overdenking.



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Te gast bij Rick zijn Aant Jan Soepboer, Henk Vermeer, Dick Berlijn, Hella Hueck en R

Te gast zijn nieuwe Tweede Kamerleden Aant Jelle Soepboer (NSC) en Henk Vermeer (BBB) over hun maidenspeech en politieke drijfveren. Voormalig Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn over de Russische dreiging. Hoofdredacteur Hella Hueck van EW Magazine over de uitdagingen voor 2024 en oud-huisarts en politicus Rob Oudkerk over antisemitisme na 7 oktober.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 4

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: pastoor Jurgen Jansen.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 4

Kloosters zijn populair in deze tijd. Steeds vaker melden gasten zich voor een lang weekend bij de poort van het klooster. Ook in Denekamp, bij de zusters Franciscanessen. Wie daar aanbelt, krijgt het lachende en hartelijke gezicht van zuster Christella te zien. Het gastenverblijf wordt gedragen door Indonesische zusters. Dat is de omgekeerde missie. Zij komen ons helpen. En dat doet zuster Christella op een hartveroverende manier. Ze vertelt haar levensverhaal.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 4

Jurjen ontmoet Margreet de Vries. Margreet is arts-psychiater, relatie- en gezinstherapeut en theoloog. Ze heeft onder andere gewerkt als kinder- en jeugdpsychiater en heeft haar eigen praktijk. Daarnaast gaat ze geregeld voor in kerkdiensten van de PKN. Ze schreef een aantal boeken over de relatie tussen geloof en gezondheid, maar ook over de 'algoritmesamenleving' en wat dat voor gevolgen heeft voor psychische hulpverlening: het verloren gaan van de naastenliefde. Margreet kreeg privé klappen door verlieservaringen en ziekte.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 9

Wat eerst een griepje leek, bleek covid. Amina Orie smeekte God om genezing, maar haar zoon Erik overlijdt. Ze denkt terug aan haar lieve en zorgzame zoon, die altijd voor haar klaarstaat. Amina weet dat ze haar zoon terug zal zien en tot die tijd zorgt ze voor de bloemen op zijn graf. * Ruben en Esther Kreuk staan bij het graf van hun vader. Hij stond altijd voor iedereen klaar, gaf hun advies en wijsheid. Juist dat missen ze enorm. * Een vrolijke, levenslustige vrouw, de (schoon)moeder van Gerjan en Erika de Jong. Alhoewel ze een hoge leeftijd bereikte, is het gemis er niet minder om. Ze hopen op een weerzien in de hemel.



Zappsport
Zappsport: Afl. 3

Gerda heeft een mysterieus nieuw bijbaantje. Nathan neemt het met twee top-ijshockeyers op tegen twintig kinderen. En lukt het de jeugd van Sparta om de lat te raken in Latjetrap?



De verwondering
De verwondering: Afl. 4

'Ken uzelve', schreef Oek de Jong als 14-jarige al op de muur van zijn kamer. Deze spreuk stond in het oude Griekenland op de tempel van Apollo in Delphi. Als schrijver probeert Oek dit devies in de praktijk te brengen door zijn binnenwereld te onderzoeken, inclusief de donkere kanten. 'Ik ontdekte dat die stormachtige binnenwereld bij iedereen aanwezig is.' Inmiddels voelt Oek zich steeds meer een ontvangstkanaal. Waarvan? Dat blijft voor hem ondefinieerbaar. 'Zodra je denkt dat je kunt uitleggen wat de bron is, het meest wezenlijke in het leven - of hoe je het ook maar wil noemen - mis je het.'



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: DOODLE OBBY! - ROBLOX

In deze obby kan je andermans tekeningen weggummen, maar dat kunnen ze ook bij jou doen! Lukt het om zonder gesaboteerd te worden naar het volgende level te gaan? 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 27

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.