True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

01-01-2024
Ik vertrek
Ik vertrek: Afl. 5

Jos en Bob runnen al tien jaar succesvol een B&B in Frankrijk. Dolblij zijn ze als ze samen naar Spanje kunnen, naar de finca van Bert en Thomas. De heren runnen een nudistenparadijs en kunnen advies van andere Ik-vertrekkers wel gebruiken. Kunnen Jos en Bob zich letterlijk blootgeven en krijgen Bert en Thomas dat waar ze naar op zoek zijn?



VPRO Wintergasten
VPRO Wintergasten: Afl. 1

Janine Abbring spreekt met econoom Noreena Hertz (1967) over de wereldwijde eenzaamheidscrisis, populisme en het feminisme dat ze meekreeg van haar moeder, die overleed toen ze twintig was. Hertz laat onder meer fragmenten zien uit The Hunger Games, een speech van Donald Trump en The Zone of Interest.



De Oranjewinter
De Oranjewinter

Hélène Hendriks, Rutger Castricum, Ben van der Burg en Angela de Jong bespreken de actualiteit: De uitschakeling van Van Gerwen op WK Darts, top vijf goede voornemens en een onrustige nieuwjaarsnacht.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Boeddha in de polder
Boeddha in de polder: Afl. 1

Ontmoetingen met inspirerende mensen die zingeving inzetten om mentaal weerbaarder te worden. Voormalig commando speciale operaties Dai Carter, neuroloog Steven Laureys en muzikant Maya Kumari Pariyar laten zien hoe ze een crisis hebben weten om te buigen tot een veerkrachtiger bestaan.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 1

De familie Cudogham heeft zomervakantie maar het weer laat te wensen over. Dus besluiten ze op deze druilerige dag naar het museum te gaan. Maar ze moeten op tijd weer thuis zijn, want moeder Cynthia verwacht een belangrijk telefoontje. Bij de familie Blom zijn de voorbereidingen voor hun vakantie naar Albanië in volle gang. Het land is een bijzondere vakantiebestemming voor hen, want het gezin heeft hier zes jaar lang gewoond. Bij de familie Wildeman zijn alle kinderen toe aan een fris kapsel, maar daar hangt normaal een flink prijskaartje aan voor zo'n groot gezin.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

André vindt het moeilijk om Caroline meteen het achterste van zijn tong te laten zien. Caroline heeft geen woorden nodig om te laten merken wat ze voelt. Demi is juist blij dat ze met Robbie op avontuur mag gaan en als je samen lacht kan het ineens heel snel gaan.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4660

Op de redactie worstelen Peggy, Luuk en Rodîn met hun goede voornemens. Je gebruikt de hele dag je tong, maar waarom wordt je tong nooit moe? Tirsa zoekt het uit. Het sterretje is de ster van de show in de Slomoshow. Hoe ontstaan al die mooie lichtstrepen? In Boenende Beesten staan de krachtpatsers van de natuur centraal, kleine insecten met grote schoonmaakkrachten: mieren.



CupCakeCup
CupCakeCup: Afl. 9

De andere zeven baktalenten strijden om de laatste twee finaleplaatsen. Het is nieuwjaarsdag en dan wenst iedereen elkaar natuurlijk heel veel geluk. Maar wat is geluk eigenlijk voor de baktalenten? Ze mogen het verbeelden in drie gelukspoppetjes die ze moeten maken van marsepein en waarbij het lusje gemaakt moet worden van chocolade. In de zestig minuten-opdracht bakken ze zes cupcakes die ze voorzien van klavertjes vier en persoonlijke geluksitems.



Nieuwjaarsconcert
Nieuwjaarsconcert: Afl. 20

Op Nieuwjaarsdag blaast het Nederlands Blazers Ensemble het publiek in het Concertgebouw in Amsterdam traditiegetrouw feestelijk en vol verrassing, verrukking en ontroering het nieuwe jaar in. Het thema dit jaar is O Sole Mio, dus verwacht een lach en een traan, drama en humor. Een voorstelling met onverwachte gasten en muzikale verhalen uit alle windstreken. Naast de Blazers staan ook de composities van jonge winnaars van de compositiewedstrijd 'Op weg naar het Nieuwjaarsconcert' centraal.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Woede van de politie over opnieuw een jaarwisseling vol incidenten en geweld tegen hulpverleners. Politie eist een plan van aanpak. Ook beelden van de steeds populairder wordende nieuwjaarsduiken.





MAX maakt mogelijk
MAX Maakt Mogelijk: Afl. 1

Een jaar geleden ontmoette Jan Slagter op Curaçao een aantal bijzondere mensen: Maria, Oswald, Linda en Victor. Allemaal ouderen die in krotten woonden en soms dagenlang niet aten. Dankzij de hulp van donateurs is dit blijvend veranderd. Huizen zijn opgeknapt, meubels zijn geregeld, net als elektriciteit en maaltijdhulp. Operazangeres Tania Kross, die op Curaçao woont, vergezelt Jan als hij de ouderen in hun opgeknapte woningen bezoekt.



NOS Nieuwjaarsconcert
NOS Nieuwjaarsconcert: Rechtstreeks verslag van het traditionele Nieuwjaarsconcert door de Wiener Ph

Rechtstreeks verslag van het traditionele Nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker o.l.v. dirigent Christian Thielemann.



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 1

Als mensen zijn we klein en nietig. En er zijn misschien dingen die we niet goed gedaan hebben. Toch is het Gods verlangen om als Schepper zijn schepping te ontmoeten. Daarover gaat de overdenking van Gor Khatchikyan aan de hand van Openbaring 4:8 en Lucas 7:37 en 38.



Op de planken
Op de planken: Afl. 22

Esmay Usmany is theatermaker en spoken word-artiest. Als Indische Nederlander van de derde generatie vertelt ze over het koloniale verleden. Zij voelt zich erfgenaam van de geschiedenis, die voor haar een optelsom van lessen is. Hier speelt ze een stukje uit haar nieuwe voorstelling Oostwaarts en blikt ze óók vooruit, naar de nieuwe generatie.



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 42

Soy laat Fenna geloven dat hij nergens bang voor is. Maar wat gebeurt er als Fenna hem uittest. Is hij dan nog steeds een durfal? Buurmeisje Ayana test juist de stalen zenuwen van Fenna. Er wordt een superheld geknutseld, het lied 'Ik durf alles' wordt gezongen en freerun kampioen Isa laat haar kunsten zien.



Jottum
Jottum: Afl. 6

Faye gaat uit eten met haar moeder en Jottum mag ook mee. Hij kan niet wachten om lekker te eten. Maar als ze bij het restaurant aankomen, mag Jottum niet naar binnen van de ober. Honden zijn niet welkom in het restaurant. Dus moeten ze Jottum weer naar huis brengen. Alleen heeft mama niet door dat Faye de voordeur op een kiertje laat staan. Jottum dribbelt stiekem achter Faye en haar moeder aan, terug naar het restaurant. Hoe zal dit aflopen? Kan Jottum het restaurant binnen kruipen?



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Sterren Muziekfeest op het Plein
Sterren Muziekfeest op het Plein: Afl. 6

Het grootste spektakel aan het eind van het jaar met muziek van eigen bodem. Van levenslied tot nederpop, van kroeghits tot de mooiste ballads, bijzondere duetten en verrassende optredens. De show is een feest van herkenning voor jong en oud en staat bol van spectaculaire optredens en muzikale verrassingen. Zo zijn onder anderen Jan Smit, Mart Hoogkamer, Donnie, Jeroen van der Boom, Marco Schuitmaker, Senna, Waylon en Tino Martin te zien. De artiesten spelen met een groot symfonisch orkest onder leiding van Marcel Fisser.