True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

28-02-2023
Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting FC Utrecht - SV Spakenburg

18m ago - Samenvatting van het TOTO KNVB Beker-duel FC Utrecht - SV Spakenburg.



Chicago Fire
Chicago Fire

Cruz neemt de leiding om de brandweerkazerne klaar te stomen voor de Polar Plunge. Herrmann heeft een zware oproep achter de rug en kan die maar moeilijk van zich af te zetten. Fosters heeft moeite haar privéleven en werk gescheiden te houden.





Fire Country
Fire Country

Vijf jaar geleden verbrandde Bode alles in zijn leven en liet hij de stad achter met een groot geheim. Nu helpt hij de brandweer, om zichzelf te bevrijden van zijn criminele verleden.



Urk!
Urk!

Als Teun en Greetje zich een weg banen door de volgestouwde gang, gaat het toch nog mis. Op Tony's verjaardag wordt er een mysterieuze taart bezorgd. Een uitgelaten tweeling struint met Klaas het walhalla af naar een niet te grote, harde L-vormige bank.



Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



HLF8
HLF8

Gaat YouTube ingrijpen bij video's over reanimeren, of blijven advertenties op die video's staan? Komt er een einde aan het online verspreiden van naaktfoto's? En is het stiekem afdoen van een condoom tijdens vrijwillige seks verkrachting?



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar







NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Voorafgaand aan een internationale conferentie die de secretaris van de marine gaat bijwonen, vindt er een schietpartij buiten het Vietnamese consulaat plaats. Het team gaat dit onderzoeken.



NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Het team komt in de problemen tijdens een poging om Kensi's onschuld te bewijzen in een moordzaak, nadat Kensi een dodelijke confrontatie had met CIA-agenten.