True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

26-07-2016
2Doc
2Doc: Beer is cheaper than therapy

Wat zijn de gevolgen van een interventie of oorlog voor uitgezonden Amerikaanse soldaten? De soldaten in de documentaire vochten voor hun land maar verloren tijdens de missie hun idealen. Gedesillusioneerd keren ze terug, worstelend met hun geweten. Ze hebben dingen gezien die niet aan buitenstaanders uit te leggen zijn, en voelen zich voorgelogen door hun regering. Hoe gaan ze om met hun schuldgevoel en hoe kunnen ze weer functioneren in de gewone maatschappij? Een portret van jonge veteranen in de schaduw van Fort Hood, de grootste Amerikaanse legerbasis.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Laat

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.



Nieuwsuur
Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.



De Wereld volgens Spong
De Wereld volgens Spong: F-16 piloten

Speciale reportage van Gerard Spong over F-16-piloten op luchtmachtbasis Volkel. Hij krijgt een unieke kijk achter de schermen, waarbij hij F-16-piloten interviewt over hun rol in oorlogsgebieden in het Midden-Oosten. Tot voor kort nam Nederland actief deel aan 'de oorlog tegen IS', met name door de inzet van F-16- straaljagers. Over wie de piloten zijn, wat ze precies doen en hoe nauwkeurig en effectief de bommen zijn die worden afgeworpen, is weinig bekend. Gerard Spong kreeg toegang tot luchtmachtbasis Volkel, waar hij de piloten en verantwoordelijken interviewde en een unieke kijk kreeg achter de schermen. In deze reportage De wereld volgens Spong: F-16-piloten vertellen de F-16-piloten wat ze doen, waarom ze dit doen en wat voor impact de oorlogsvoering heeft op henzelf en hun familie.



Lauren! op Ibiza
Lauren! op Ibiza

Zit vrijheid in je hoofd, je lijf, de plek, in macht, in geld, in verdoving? Hoe krijg je het? En wanneer voel je je echt vrij? Lauren Verster gaat op zoek naar vrijheid op een van de meest vrije plekken van de wereld, Ibiza. Lauren gaat niet alleen op zoek naar vrijheid, maar ook beleeft ze de vrijheid. Geeft een rebirth met een hoop gegil je vrijheid? Of is het juist het gefeest wat verlossend werkt? Van de duurste jachten, de rijkste der aarden tot de gesjeesde hippies en de sjamanen op het eiland, wie voelt zich vrij en wat is vrijheid voor Lauren? Ze ontdekt het op Ibiza.



Droomhuis Gezocht!
Droomhuis Gezocht!: Kroatië

We maken kennis met Janja en Gerard die een huis zoeken in Kroatië. Ze willen graag een woning in het geboorteland van Janja. Gerard wil een huis buiten de stad terwijl Janja de voorkeur geeft aan een appartement in de stad. Aan Sybrand Niessen de schone taak om de verschillende wensen en meningen in goede banen te leiden. Verder krijgen we een kijkje in het leven van Minke van Ingen. Samen met haar man kocht ze in 2000 een oude ruïne in Istrië die ze vervolgens helemaal hebben opgeknapt tot een prachtige villa. Dit is een herhaling van 12 januari 2013.



Overtreders
Overtreders

In het programma Overtreders volgt de camera politieagenten en handhavers die tijdens hun dagelijkse werkzaamheden oog in oog komen te staan met kleine en grote overtreders van de wet. De camera gaat mee tijdens reguliere dag- en nachtdiensten en met speciaal opgezette controleacties van verschillende politiekorpsen en handhavingsdiensten door het hele land, wat spannende situaties oplevert.





NOS Journaal
NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.



Nick & Simon The Caribbean Dream
Nick & Simon The Caribbean Dream

De jongens hebben eindelijk een bar gevonden in Havana waar ze mogen optreden, ook al is het maar voor een heel klein publiek. Ze proberen binnen te komen bij een bekend tv station waarbij ze al hun charmes in de strijd gooien.



Achter Gesloten Deuren
Achter gesloten deuren Achter Gesloten Deuren: Tussen twee culturen

In Achter Gesloten Deuren worden mensen gevolgd die een groot geheim met zich meedragen.



Brugklas
Brugklas: Het is uit!

Myra heeft al een maand verkering met Alwin. Maar... ze vindt hem eigenlijk niet zo cool. Ze merkt vooral dat haar klasgenoten hem niet zo cool vinden en Myra is nogal gevoelig voor de mening van anderen. Daarom wil ze het uit gaan maken. Hoe doe je dat?





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.



De Bouwbroers
De Bouwbroers: Afl. 7

De broers Drew en Jonathan Scott combineren intelligentie met spierkracht om families te helpen met het vinden van een extreme opknapwoning en deze om te bouwen naar een uiterst budgetvriendelijk droomhuis.



Piets Weer
Piets Weerbericht - (za & zo) 1 minuut (2016

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Mondharmonica

Mondharp, scheurijzer, allemaal andere benamingen voor één van de leukste muziekinstrumenten die er bestaan: de mondharmonica! De bluesmuziek zou niet zonder kunnen. De internationaal bekende mondharmonicaspeelster Hermine Deurlo laat Dolores zien en horen hoe je muziek krijgt uit dat stuk ijzer met gaatjes.



EenVandaag
EenVandaag

Met: Hoe Bellincat appgroep coupplegers in handen kreeg. De militaire coupplegers in Turkije overlegden met elkaar via een WhatsApp-groep. Dankzij de Nederlandse student Christiaan Triebert (25) krijgen we een unieke inkijk in deze staatsgreep. * Bijtanken met: Fred Teeven. Staatssecretaris Fred Teeven vertrok vorig jaar door een zijdeur vanwege de bonnetjes-affaire. Hoe kijkt Teeven nu terug op de affaire en heeft hij nog politieke ambities? In de serie 'Bijtanken met' zoeken we hem op. * Te lang op het zadel: erectieproblemen door wielrennen. De Tour de France is net achter de rug, de zon laat zich weer even zien en het is vakantie. Alle reden om weer op de racefiets te stappen, maar pas op. Te lang achter elkaar op het zadel zitten kan nare gevolgen hebben, zegt uroloog Herman Leliefeld.



Shownieuws
Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.



Freeks wilde wereld
Freeks wilde wereld: Tokeh Vliegende hagedis Vleermuizen Kakkerlakken

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk reist de wereld over op zoek naar unieke diersoorten. In Indonesië, Suriname en Zuid-Afrika komt hij oog in oog te staan met bijzondere dieren.



Summertime
Summertime: The Bucketlist

De hele zomer start Veronica de avond met het nieuwe dagelijkse programma Summertime: The Bucketlist. Hierin werken creators (vloggers en bloggers) elkaars bucketlist af en beleven de ultieme zomer.



Z Today
Z Today: Hoe langer, hoe succesvoller

Nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van vandaag, met duiding en achtergronden. Gepresenteerd door Peter van Zadelhoff of Roland Koopman en een team van wisselende co-hosts.



SpangaS Marathon
SpangaS Marathon

Shirley is bang dat haar ouders nu echt gaan scheiden. Juliette is blij met een berichtje van haar biologische vader Gabriël. Ondertussen helpt de moeder van Juliëtte bij Reggy op school. Bodil moet op gesprek komen bij Miss Madge. Laetitia Benoît, de moeder van Shirley en Tinco, komt spullen ophalen thuis. Shirley is in de war en heel boos op haar moeder. Tinco smeekt zijn vader om het goed te maken met elkaar. Django en Bodil onthullen eindelijk wie de voedseldief van het Spangalis is. Miss Madge geeft niet het goede voorbeeld en baalt daarvan. Tinco, Abel en Eman gaan naar de kinderboerderij om te chillen. Juliette heeft een verrassing voor haar moeder en haar biologische vader. Shirley twijfelt of ze haar moeder uit moet nodigen voor het openpodium. Wieteke probeert aardig te zijn voor Tinco. Na haar proefwerk Engels racet Juliette naar haar afspraak met Gabriël. Juliette huilt uit bij Wieteke nadat ze Gabriël heeft gesproken. Lef en Shirley zijn super zenuwachtig voor hun optreden. De ouders van Lef èn de moeder van Shirley zijn geraakt bij het zien van het toneelstuk van Lef en Shirley. Ook Vivian, de moeder van Juliette, heeft het moeilijk.



Het familiediner
Het familiediner

Manon Brandt heeft twee koppige ooms, Erwin en Marcel. Jarenlang zijn ze de beste vrienden, ook al zouden ze qua karakter niet meer van elkaar kunnen verschillen. Ze doen de nieuwjaarduik samen, ze zoeken elkaar zelfs op als ze allebei op het idyllische Bali zijn. Minder gezellig wordt het als Erwin de verjaardag van Marcels zoon overslaat en zich afmeldt, per email. Marcel mailt terug en vervolgens gaan de verwijten over en weer. Inmiddels spreken de broers al twee jaar niet met elkaar. Nichtje Manon vindt dat het nu wel eens genoeg is geweest en schakelt Het Familiediner in.



Het Spetterslot
Het Spetterslot

Twaalf aanvallers gaan de strijd met elkaar aan om de kroon van Het Spetterslot te veroveren. Hiervoor moeten zij een extreme hindernisbaan over vol bizarre obstakels.



Te land, ter zee en in de lucht
Te land, ter zee en in de lucht

Hoogtepunten van de verschillende onderdelen, waaronder: 'Gein op 't plein', 'Snel naar de bel', 'Hoog en droog' en Fiets 'm d'r in'.



Street magic
Street magic

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor.



vtwonen
vtwonen: Aflevering 4

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.



Studio Snugger
Studio Snugger

Onderwerpen: Liegen, Kleuren tulpen, Water in putje, Krijt, Meisjesschildpadden en Klittenband.



Land van Lubbers
Land van Lubbers: Crisis in de polder

Ruud Lubbers neemt de studenten mee naar de economische crisis van de jaren tachtig en vergelijkt die met onze situatie in 2015. Ook toen was er massale werkloosheid en woekerde de collectieve sector maar voort. Dries van Agt vraagt Ruud om hem op te volgen en minister-president te worden van een vermoeid en ziek land. Ruud accepteert en gaat met opgerolde mouwen aan de slag. Maar het is eenzaam aan de top. Echtgenote Ria dreigt met een echtscheiding. Met Koningin Beatrix kan Ruud het weliswaar goed vinden, maar zij kan zich niet altijd vinden in zijn ideeën. De studenten nemen de oud-politicus ondertussen op de korrel over zijn idealen. Hij bekent die niet te hebben. Zijn ideaal is het oplossen van problemen. Als hij wordt aangesproken op zijn omgang met vrouwen, ontwijkt hij radicaal.



Jan rijdt rond
Jan rijdt rond

In een rode Cadillac doorkruisen de Jannen het land, op zoek naar spraakmakende verhalen.



Hoelahoep
Hoelahoep: Klussen

Hoela heeft een oud poppenhuis gevonden, het stond zomaar ergens op de stoep. Hoep vindt het poppenhuis maar vies. Het kan wel een opknapbeurt gebruiken. Hoe zouden ze dat kunnen doen? Schoonmaken, schilderen en misschien wel een nieuw behangetje erin? Maar wat is precies behangpapier? Misschien kunnen ze samen met de kinderen het poppenhuis een opknapbeurt geven.



De reünie
De Reünie: Stedelijke Scholengemeenschap Middelburg

Ivar spit als zevenjarig jongentje al in de grond van zijn woonplaats Middelburg. Op zoek naar schatten en scherven. Het is dan ook geen verrassing als Ivar na zijn school archeologie gaat studeren. Hij specialiseert zich eerst in landbouwarcheologie, daarna houdt hij zich bezig met Tweede Wereldoorlogarcheologie. Dat houdt in dat hij veel opgravingen doet in de concentratiekampen. Inmiddels is hij de 'huisarcheoloog van Kamp Westerbork', en heeft hij in 2014 de gaskamers van concentratiekamp Sobibor ontdekt. Patrick Lodiers gaat met hem mee terug naar Middelburg. Daar laat Ivar ons de schatten zien die hij als zevenjarig jongentje opgroef. Maar we ontmoeten daar ook de moeder van Ivar. Zij vertelt ons hoe zij als klein meisje haar eigen vader zag worden afgevoerd door de Gestapo. En hoe hij op de trein wist te ontsnappen. Als Patrick daarna met Ivar naar de opgravingen in Sobibor gaat vertelt de archeoloog: 'Zo had mijn opa hier ook kunnen liggen'.



De dierentuin van Koek & Ei
De dierentuin van Koek en Ei: De klusjesman

Ga Anna helpen met klusjes. Wat is er allemaal kapot bij de wallaby's en jufferkraanvogels?



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



NOS Journaal met gebarentolk
NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.



Kattenoog: Het Geheim Van De Griezelclub
Kattenoog: Het Geheim Van De Griezelclub: Afl. 12

De tieners Robin, Simone en Elias weten alles van heksen, vampiers en weerwolven. Al jaren heerst er in hun dorp Kattenoog een griezelmysterie. De Griezelclub moet het dorp en hun bewoners beschermen.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Hanna Bervoets

Voor deze schrijfster is haar laatste roman haar niet altijd het liefst. Al zou ze haar eerste boeken niet meer zo schrijven, het is belangrijk om compassie te hebben met je oude zelf.



NOORD ZUID
NOORD ZUID: Elsie

Het lichaam van de achttienjarige Elsie uit Amsterdam-Noord wordt hangend aan een bouwkraan gevonden. Haar vriendje Goran kijkt vanuit de kraan uit op het lichaam. Hij heeft zichzelf door het hoofd geschoten en een briefje achter gelaten waarop staat dat het hem spijt. Het lijkt erop dat hij eerste Elsie heeft vermoord en daarna zelfmoord heeft gepleegd. Rechercheur Dana van Randwyck wordt met haar team ingezet om het onderzoek te leiden. Wanneer ze de ouders van het meisje op de hoogte brengt, is Elsies moeder in shock. Ze is ervan overtuigd dat Goran zoiets nooit zou doen. Dana denkt dat Elsies moeder gelijk heeft. Niet alleen op basis van jaar intuïtie maar ook omdat er kleine dingen zijn die niet helemaal lijken te kloppen.