True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Reis.TV

Campinglife - Alle afleveringen

Campinglife

Campinglife: Gazelle Ultimate T2i HM

Gaby en Sander verblijven aan het meer van Annecy in Frankrijk en maken er een bijzondere laatste dag van. Sander beklimt op de fiets de Col de la Forclaz en heeft iets slims bedacht om de berg beter te kunnen trotseren. Gaby gaat voor de eerste keer in haar leven parapenten en ervaart hoe geweldig het is om in de lucht te zweven.

Deze uitzending bekijken

Campinglife

Campinglife: Gazelle Ultimate S8

Gaby en Sander kamperen op loopafstand van het meer van Annecy, een van de schoonste en zuiverste meren van Frankrijk. Gaby wil op het meer gaan zeilen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Sander gaat canyoningen en komt tot de conclusie dat deze sport best heftig kan zijn.

Deze uitzending bekijken

Campinglife

Campinglife: Gazelle CityZen C8 HM

Gaby en Sander zijn doorgereden naar het meer van Annecy in Frankrijk. De combinatie van bergen en het schone en prachtige meer zorgen voor een bijzondere vakantiebestemming. Sander gaat de bergen in en ontdekt de prachtige vergezichten die dit deel van Frankrijk te bieden heeft. Gaby is op de culturele toer en ontdekt een dorpje waar de tijd heeft stilgestaan.

Deze uitzending bekijken

Campinglife

Campinglife: KNAUS SPORT (500 FDK)

Gaby en Sander genieten nog één weekje van het eten, de cultuur, de zon en de zee in Istrië, de parel van Kroatië. Sander wordt op een culinaire tocht getrakteerd en proeft de meest heerlijke Kroatische specialiteiten. Gaby blijft op de camping en gaat voor de eerste keer in haar leven duiken. En dat levert een aantal hilarische momenten op.

Deze uitzending bekijken

Campinglife

Campinglife: Bijzondere ijscoman

Gaby en Sander kamperen op het schiereiland Istrië, de Parel van Kroatië, aan de kust van de Adriatische Zee. Sander gaat parasailen en hoeft daarvoor de camping niet eens af. Gaby maakt een boottochtje langs idyllische Kroatische plaatsjes, maar het hoogtepunt van de dag is het bezoekje aan een bijzondere ijscoman.

Deze uitzending bekijken

Campinglife

Campinglife: Gazelle PUUR_NL

Gaby en Sander zijn aangekomen op het schiereiland Istrië, de Parel van Kroatië. De grote en uitgestrekte camping waar ze de komende weken verblijven, ligt aan de kust van de Adriatische Zee en biedt veel mogelijkheden. Zo gaan ze een dag op stap met twee broers en hun families en verblijven beiden veel op het water. Maar Gaby gaat ook nog langs bij een olijfboerderij waar de heerlijkste olijfolie wordt gemaakt.

Deze uitzending bekijken

Campinglife

Campinglife: Isabella Commodore Insignia (300)

Gaby en Sander kamperen alweer voor de laatste week in de buurt van het Duitse Saarburg, in de mooie deelstaat Rijnland-Palts. Gaby bezoekt met een kenner een van de oudste steden van Duitsland: Trier, en leert van alles over de geschiedenis van deze boeiende stad. Sander gaat naar een wijnproeverij om de trots van de streek te proeven: De Rieslingwijn.

Deze uitzending bekijken